Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвено-бели квартет продаје сезонске карте

Навијачи Црвене звезде поново ће имати несвакидашњу привилегију. Као и прошле године биће у прилици да сезонске карте купе директно од играча чијим потезима на терену се диве. Четворица првотимаца црвено-белих Стефан Јовић, Немања Дангубић, Јака Блажич и Марко Тејић ће у среду од 13 сати у пословници Евентима у ТЦ Ушће бити у улози продаваца сезонских карата. Биће то још једна лепа прилика за дружење, али и могућност да им се директно пружи подршка пред трећу утакмицу финалне серије плеј-офа Супер лиге Србије.

КК Црвена звезда Телеком тако ће наставити са устаљеном праксом интеракције играча са навијачима, а ово ће бити и најбоља могућа позивница за Звездине присталице да искористе попусте које нуди претпродаја и на време резервишу своје место за утакмице Звездиних кошаркаша наредне сезоне. Подсећамо да се у претпродаји сезонске карте могу купити са попустом до 20 одсто (комплетан ценовник и све погодности приликом куповине можете пронаћи ОВДЕ), а важна напомена је да се претпродаја завршава закључно са 20. јуном.

Посебно наглашавамо да ће се у пословници Евентима у ТЦ Ушће продавати сезонске карте за трибине и партере, а да ће се за ложе издавати ваучери са којима ће се годишње улазнице преузимати у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Још једном истичемо да се куповином улазница на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски може помоћи клубу да настави да бележи врхунске резултате и осваја трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment