Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Јовић, Дангубић, Блажич и Тејић као прави продавци

Кошаркаши Црвене звезде Телеком по други пут су се нашли у улози продаваца сезонских карата. После Луке Митровића, Бобана Марјановића, Маркуса Вилијамса и Маика Цирбеса у пословници Евентима у ТЦ Ушће продавци су били Стефан Јовић, Немања Дангубић, Јака Блажич и Марко Тејић.

Јовић, Дангубић, Блажич и Тејић имали су велику жељу да надмаше резултат Бобија, Луке, Маркуса и Маика који су прошле године продали чак 78 карата, али у томе нису успели.

Карте су у тандему прво продавали Јовић и Блажич, а потом Тејић и Дангубић који су потписивали ваучере и стрпљиво се сликали са навијачима који су пожелели да баш из њихових руку добију годишњу карту за сезону 2015/2016.

zzzzzzzzz55817b5f9cbebsezon1_headline

– Задовољан сам продајом. Занимљиво искуство и лепо дружење. Очекујем да ћемо и следеће сезоне имати велику подршку навијача и да ћемо заједничким снагама доћи до жељених циљева. Ово је заиста изванредна акција, евидентно је било да су људи који су дошли да купе сезонске карте одушевљени и за нас то представља велико задовољство – рекао је Стефан Јовић.

Претпродаја сезонских улазница КК Црвена звезда, која омогућује попуст и до 20 одсто у односу на редовну продају која ће бити у септембру, трајаће још само четири дана, односно закључно са 20. јуном.

Позивамо навијаче да искористе попуст и на време резервишу своје место за све мечеве које Црвена звезда наредне сезоне буде играла као домаћин у Евролиги, АБА лиги и домаћем шампионату, јер ће због троструко мањег капацитета дворане Пионир у односу на Комбанк арену у оптицају бити знатно мањи број дневних улазница.

Такође, посебно наглашавамо да се куповином улазница на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски може помоћи клубу да и даље бележи врхунске резултате и осваја трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment