Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

ТИТУЛА!!! ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЈЕ ШАМПИОН СРБИЈЕ У КОШАРЦИ!

На њима је био вероватно највећи терет у последњих 15-ак година. На Дејану Радоњићу сигурно највећи! Носили су се са притиском. Прошли су пут од екипе која осваја само Куп до шампиона АБА лиге и новог пласмана у Евролигу.

Остало је још само једно. Да након 17 година донесу титулу Црвеној звезди и њеним навијачима. У томе су и успели, на невероватан начин! Уз скор 13:1 у регуларном делу првенства, савладали су са максималних 3:0 Партизан у финалу и дошли до титуле шампиона Србије!

Укупно, 62 победе и само 18 пораза у овој сезони и три трофеја у четири такмичења!

Звездини шампиони:

МАРКУС ВИЛИЈАМС, НИКОЛА РЕБИЋ, НЕМАЊА ДАНГУБИЋ, ЛУКА МИТРОВИЋ, БРАНКО ЛАЗИЋ, ЈАКА БЛАЖИЧ, НИКОЛА КАЛИНИЋ, БОБАН МАРЈАНОВИЋ, МАРКО ТЕЈИЋ, ЧАРЛС ЏЕНКИНС, СТЕФАН ЈОВИЋ, МАИК ЦИРБЕС, ЂОРЂЕ КАПЛАНОВИЋ, АЛЕКСАНДАР АРАНИТОВИЋ, АЛЕКСА РАДАНОВ. ТРЕНЕР: ДЕЈАН РАДОЊИЋ

Хвала, момци!!! Цигани, уживајте и славите, заслужили смо!!!

Мечу су присуствовали и Игор Ракочевић, Немања Недовић, Марко Кешељ, Перо Антић, Никола Вучевић, Филип Ђорђевић, Дејан Томашевић!…

Пут ка титули из минута у минут прочитајте овде.

Повезане вести

5 comments

Čiča јун 19, 2015 at 12:48

Sve čestitke igračima, treneru Radonjiću, stručnom štabu i upravi na čelu sa Nebojšom Čovićem. Bez namere da podcenim igrače i trenera, želim samo da istaknem presudan značaj dobrog rukovođenja klubom. Za tri godine napornog rada stiglo se do ovog velikog uspeha. Hvala gospodinu Čoviću što nas je od rasula doveo do najvećeg uspeha u istoriji kluba.

Reply
Zdenko јун 19, 2015 at 07:35

Zar nije FMP osvojio titulu?

Reply
Tomas Williams јун 18, 2015 at 23:45

Cestitke momcima i zahvalnost za najbolju sezonu u istoriji kluba…P.S. Mala ispravka, 61 pobeda i 19 poraza.

Reply
dejan јун 18, 2015 at 23:43

Bravo, majstori!

Reply
dejan јун 18, 2015 at 23:43

Bravo, majstori!

Reply

Leave a Comment