Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Из минута у минут: Звездин пут ка титули!

ТОК МЕЧА

4/4

Звезда се коначно колико-толико одлепила и преко Цирбеса дошла до +4 (48:44).

Партизан је везао тринаест минута у којима је само Милутинов постизао поене, укупно девет.

Погађа Џенкинс за два уз фаул и доноси Звезди +5 (53:48). Дуго је стајао на семафору овај резултат, а онда је Цирбес погодио слободно бацање, а Митровић закуцао, за 56:48! Звезда је близу! Смањује Павловић тројком на 56:51, а Милосављевић погодио испод коша за -3 свог тима. Партизан се брзо вратио након заостатка, па Радоњић тражи тајм-аут.

До краја, виђено је мало нервозе, али на крају ипак Звезда слави дуго очекивану титулу!

3/4 (18:7)

Звезда погађа преко Бранка Лазића за 30:37, а потом Бане постиже тројку за -4. Ипак, Милутинов је везао 5 поена и довео свој тим до +9. Звезда и даље катастрофално шутира, посебно за три поена, а гости одржавају разлику до девет поена. Вилијамс смањује након сјајне соло-акције на 41:44! Тајм-аут гостију. Звзда сјајно завршава овај период и серијом од 11:0 долази до 46:44!

2/4 (10:20)

Партизан је боље отворио другу четвртину, повео са 22:18, али је Боби везао четири поена и изједначио. Након тога, поново погађају црно-бели, а Калинић погађа једно од два слободна бацања. Дуго нема поена, а Андрић доноси свом тиму максималних +6 (29:23) на 04:40 до полувремена. У следећем нападу, гости су стигли и до +8, након сумњиве ситуације. То је серија од 7:0 коју погоцима са линије пенала прекида Лука Митровић. Гости долазе до максималних +8 (35:27) тројком Милосављевића, а потом и до 37:27. Слаба друга четвртина Звезде. На њеном крају, 37:28 за госте.

1/4 (18:17)

Звезда је кренула тројком Вилијамса, па поенима Цирбеса, за почетно вођство. Гости су изједначили преко Ђумића на 5:5. Андрић је потом везао четири поена, за вођство свог тима од 9:7. Лазић је на самом почетку промашио три тројке. Митровић враћа изједначење (9:9).

На нешто мање од четири минута пре краја првог периода, Бранко Лазић је закуцао у лице Павловића, уз прекршај и повећао на 14:11!

Финале плеј-офа КЛС

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ – ПАРТИЗАН НИС

Хала Пионир

Гледалаца:

Судије: Војиновић, Николић, Нешковић

Црвена звезда: Вилијамс, Ребић, Дангубић, Митровић, Лазић, Блажич, Калинић, Марјановић, Тејић, Џенкинс, Јовић, Цирбес. Тренер: Радоњић

Партизан: Павловић, Тепић, Маринковић, Дало, Милутинов, Милосављевић, Мачван, Ђумић, Андрић, Милутиновић, Глишић, Безбрадица. Тренер: Вујошевић

У хали су и Ракочевић, Недовић, Кешељ, Антић, Вучевић, Филип Ђорђевић, Дејан Томашевић…

Повезане вести

Leave a Comment