Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Ђенка и Звезда, да ли је ово крај?

Чарлс Џенкинс је, после Демаркуса Нелсона, први странац који се у Црвеној звезди задржао две године. Навијачи су му на Малом Калемегдану, у слављеничкој вечери, поручили шта мисле, стиховима:

„We love you Djenka, we do, we love you Djenkaaa, we do, we love you Djenka, we do, ooo Djenka we love you!“ и „Oooooo, Djenka, stay with us!!!“

Да ли ће остати, питање. И он сам је рекао да још увек не зна где ће наставити каријеру. Ипак, његово јутрошње оглашавање на Твитеру и Инстаграму, на којем је, као и многи други спортисти, често износио своје мишљење и планове, можда наговештава да је дошло време за растанак између њега и клуба.

Прочитајте шта је Ђенка написао.

Ми се и даље надамо да ће остати члан нашег клуба… Вероватно и ви.

Чарлс Џенкинс наступао је у Звезди две године. Освојио је за то време четири трофеја (два Купа, једно првенство и једну АБА лигу), уз испадање у полуфиналу АБА лиге и Еврокупа, те пораза у финалу домаћег првенства. Одиграо је 34 утакмице за наш клуб у Евролиги и стигао до ТОП 16 фазе ове сезоне.

НАШ ЂЕНКА!

Повезане вести

1 comment

josif јун 20, 2015 at 21:55

Bilo bi dobro da zadrzimo Dzenkinsa,pokazao je da moze da bude klucni igrac i dvigatelj ovog tima.Bice tesko iznova menjati tim i koncepciju,ako odu Bobi i Markus sto je vrlo izvesno trebace novi koncept,dani slavlja ce brzo proci,nadam se da rukovodeci ljudi znaju sta rade i da je sve vec isplanirano.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment