Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Крка – Црвена звезда 0:4 (0:1)

Фудбалери Црвене звезде су забележили и другу победу на припремама у Термама Чатеж. Након 11:0 у првој припремној утакмици, црвено-бели су славили и против Крке у Новом Месту, резултатом 4:0.

Терен: У Новом Месту
Судија: Тања Суботић
Стрелци: Гаврић у 12′, Аврамовски у 47′, Јовић у 83′ из пенала, Катаи у 85′ из пенала.

Крка: Митровић, Мојстровић, Мароти, Беле, Вучкић, Дежмар, Крамар, Церар, Потокар, Новинић, Перић.
Резерве: Барукчић, Дарко Марјановић, Кончар, Дамјан Марјановић, Павић, Дорниж, Новак, Глиха, Камбич, Пиноза, Копривник.

Црвена звезда: Кахриман, Цветковић, Рендулић, Павићевић, Анђелковић, Ахчин, Стојановић, Ристић, Гаврић, Живковић, Орландић.
Резерве: Вићић, Маринковић, Јововић, Јовић, Аврамовски, Стојковић, Мбођ, Ђорђевић, Иличић, Паркер, Катаи.

Јака киша падала је непосредно пред почетак ове утакмице и добрано натопила терен. Крка је нешто боље отворила утакмицу, али већ након десетак минута, Црвена звезда је успоставила иницијативу која је крунисана већ у 12. минуту. Тада је Гаврић најбоље реаговао, и након акције са Стојановићем и Цветковићем погодио мрежу домаћина за 1:0. Крка готово да није претила до краја полувремена. Фудбалери Црвене звезде су контролисали игру, и у неколико наврата озбиљно запретили Крки. У 33. минуту јеОрландић покушао главом из не лаке позиције, али је голман Митровић лако интервенисао. Знатно опасније је било у 37. минуту када је након одличног продора по левој страни Живковић пронашао Ристића који је снажно шутирао из казненог простора, али је на висини задатка био голман Крке. Најбољу шансу за 2:0 пропустио је Михаило Ристић у самој завршници првог полувремена. Орландић је одлично проиграо младог фудбалера, овај је заобишао голмана, али из изгледне ситуације погодио само стативу.

У другом полувремену, сви играчи са клупе су ушли у игру, тачније, на голу је остаоКахриман.  Утисак је да још нису добро ни „осетили“ терен, а већ су успели да постигну гол. Играо се 47. минут када је Аврамовски успео да задржи лопту надомак гола, превари неколицину играча и затресе мрежу. Крка је узвратила у 53. минуту када је упућен ударац са 16 метара искоса са леве стране, и том приликом погођен спољни део стативе.

За разлику од претходне припремне утакмце у којој је виђено сијасет прилика односно голова, овога пута се игра углавном одвијала на средини терена. Упркос томе, утакмица није била незанимљива, пре свега јер је игра текла без много прекида и сецкања. У 73. минуту, Јововић је након соло продора шутирао са десне стране, али је погодио само спољни део мреже. Убрзо је и голман Јован Вићић заменио до тог тренутка капитенаКахримана, а трака је након ове измене завршила на руци Марка Маринковића. У 83. минуту, у казненом простору је оборен Лука Јовић који је и дохватио лопту да изведе најстрожу казну. Шутирао је веома прецизно, под пречку, и на тај начин повисио резултат на 3:0. Само два минута касније – нови пенал, овога пута након играња руком у казненом простору. Прецизан извођач овога пута био је повратник Александар Катаи, који је на тај начин поставио и коначан резултат утакмице.

Последњу проверу на овим припремама, Црвена звезда ће имати 25. јуна, а противник ће бити Карпати.

 

Повезане вести

1 comment

josif јун 20, 2015 at 23:20

Avramovski po kozna koji put pokazao da zasluzuje sansu vecu nego do sada,nerazumem zasto penzioner Stojanovic igra pre njega.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment