Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеТрансфериФудбал

Повратак Катаија на две године

Као што је МЦЗ и наговестио, Александар Катаи и у наредне две године носиће дрес Црвене звезде. 24-шњи офанзивац добио је папире из Олимпијакоса и као слободан играч наставиће сарадњу са црвено-белима. После Владимира Јововића и Зорана Рендулића, Катаи је треће појачање Црвене звезде у летњем прелазном року.

Катаи је протеклу сезону провео на Маракани као позајмљен играч из братског Олимпијакоса. На 22 утакмице је постигао два гола. После јако лошег упознавања и почетка на Маракани, тек у пролећном делу је наговестио да би могао да буде појачање.

Обе стране су изразиле жељу за сарадњу, која је озваничена у петак након добијања папира из Пиреја, па је Катаи већ на располагању Миодрагу Божовићу на припремама у Словенији, а биће и пријављен за почетак квалификација за Лигу Европе. По повратку екипе у Београд обавезаће се на двогодишњу сарадњу. Катаи је заиграо у другом полувремену меча против Крке и постигао гол са беле тачке за коналан резултат.

Александар Катаи је изданак школе новосадске Војводине, одакле је 2011.године и прешао у Атину. У каријери је још наступао за ОФИ са Крита и Платанијас, као позајмљен играч Олимпијакоса, за који није одиграо ниједан меч. За младу репрезентацију Србије одиграо је две утакмице.

Повезане вести

Leave a Comment