Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Дарко Лазић у Анжију!

Дарко Лазић каријеру наставља у руском Анжију из Махачкале. Лазић је опростио дуг Црвеној звезди, а процењује се да ће Црвена звезда за трансфер инкасирати између 150-200.000 евра, много мања сума од очекиване.

Дарко Лазић је прошао омладинску школу Црвене звезде, а за први тим је дебитовао 26.маја 2013.године у Новом Саду против Војводине, у последњем колу шампионата (0:3). Одиграо је 37 утакмица и постигао један гол, против Спартака у Суботици, у победи 3:1 овог пролећа и освојио титулу шампиона Србије. Шест месеци је провео на позајмици управо у Суботици, у Спартаку, и у Сопоту. Пред почетак пролећног дела првенства Дарко је био на корак од белгијског шампиона Гента, али трансфер није реализован.

Анжи се после годину дана паузе вратио у елитни ранг руског фудбала, а клуб из Северног Кавказа је широј јавности постао познат по улагању власника Сулејмана Керимова и траснферима Самуела Етоа, Роберта Карлоса, Бразилца Вилијана, Мађара Џуџака, репрезентативца Русије Жиркова и многих других, док је тренер био реноминари холандски стручњак, данас селектор Холандије, Гус Хидинк.

Спортски директор Црвене звезде, Блажо Раосављевић је кратко изјавио да је до трансфера дошло брзо.

Све се догодило брзо, Лазић је опростио значајан дуг и због претходног договора одлучено је да му се омогоћи одлазак.

Дарко Лазић је пети играч који је напустио Црвену звезду овог лета. Дарко Лазовић је појачао италијанску Ђенову, Нигеријац Ифеани Оњило Ал -Фејсал из Саудијске Арабије, док су споразумно уговори раскинути са Милошем Босанчићем и Новаком Мартиновићем.

Дарко, хвала и срећно!

Повезане вести

Leave a Comment