Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Сезонске улазнице у претпродаји још 7 дана!

Иако је првобитно најављено да ће претпродаја сезонских улазница трајати до 20. јуна, због великог интересовања навијача куповина годишњих карата КК Црвена звезда у претпродаји биће омогућена и у наредних седам дана. Годишње карте за сезону 2015/2016 моћиће да се купе до 28. јуна на пословници Евентима у ТЦ Ушће (други спрат) сваким даном од 10 до 22 сата.

Наиме, после великог успеха и освајања титуле шампиона државе, трећег трофеја у тек завршеној сезони, потражња за сезонским картама се значајно повећала, па је смо у последња два дана продато чак 321 улазница чиме се дошло до укупне цифре од 1.910 продатих годишњих карата за сезону 2015/2016.

С обзиром да је иза црвено-белих најуспшенија сезона у историји клуба руководство КК Црвена звезда одлучило је да претпродају продужи до 28. јуна и на тај начин омогући навијачима да и у наредних седам дана искористе све погодности које нуди претпродаја. Ту се пре свега мисли на попуст до чак 20 одсто у односу на цене које ће важити у редовној продаји током септембра (комплетан ценовник можете пронаћи ОВДЕ).

Такође, подсећамо да власници годишњих карата из прошле сезоне имају додатни попуст од 900 динара, а да је за све оне који поседују кредитне картице Комерцијалне банке и Банке Интеза омогућена и куповина на три или шест месечних рата без камате. Сезонске улазнице у претпродаји од ове године можете купити и путем интернета, једноставним кликом ОВДЕ.

Од ове сезоне КК Црвена звезда је за купце сезонских карата спремила и специјално изненађење. Наиме, сви они који купе сезонске улазнице ускоро ће бесплатно добити и чланске карте КК Црвена звезда којима ће остваривати сва права и обавезе прописане Статутом клуба. Међутим, то неће бити само чланска карта већ и лојалти картица уз коју ће сви власници моћи да остварују бројне попусте у куповини робе широке потрошње. То ће обезбедити и финансијску добит клубу па ће се употребом тих картица додатно помагати КК Црвена звезда.

Посебно наглашавамо да се куповином улазница на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски може помоћи вољеном клубу да и у наредној сезони бележи врхунске резултате и осваја трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment