Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукометТрансфери

Милошевић прелази у бањалучки Борац

Никола Милошевић, млади леви бек, који је у минулој сезони пружио запажене партије у црвено-белом дресу каријеру ће наставити у Борцу из Бањалуке.

Јуниорски репрезентативац Србије се већ договорио са новим клубом, где ће играти у регионалној СЕХА лиги и квалификацијама за Лигу шампиона, пошто је Борац претходне сезоне одбранио титулу првака Босне и Херцеговине. Ипак, Милошевић је за Спортски журнал изјавио да одлука о преласку у нову средину није била лака:

– Феноменално је било носити црвено-бели дрес, то је било испуњење дечачког сна. Жао ми је што сам отишао, доста сам размишљао о том потезу, али на крају сам морао да се одлучим на њега. Ускоро треба да одем до Бањалуке и званично потпишем уговор, иначе смо се све већ договорили – рекао је 21-годишњи рукометаш.

23

Милошевић је претходне сезоне за Црвену звезду постигао 50 голова у свим такмичењима и био узданица екипе, а после кратког одмора почеће са индивидуалним тренинзима, како би се средином следећег месеца прикључио екипи Борца на почетку припрема за нову сезону.

Повезане вести

Leave a Comment