Moja Crvena Zvezda
Važno Drugi pišu Najnovije Odbojka Odbojka

Olga Jejić – ponos Crvene zvezde

Odbojkašica Crvene zvezde Olga Jejić pravi je primer profesionalnog sportiste koji postaje uzor najmlađima. Olga je završila školovanje u III Beogradskoj gimnaziji sa svim peticama, zbog čega je zaslužila „Vukovu diplomu“.

Srednji bloker crveno-belih je pored obaveza na treninzima ispunjavala i zadatke u svojoj školi i to sa velikim uspehom.

Iskreno, ja sam prezadovoljna pošto je škola uspela da isprati treninge mog kluba. Uspela sam to da uklopim i da sa maksimalnim učinkom završim te četiri godine – rekla je presrećna Olga.

Planira da upiše Fakultet organizacionih nauka, a „Vukova diploma“ joj daje maksimalan broj poena za upis na željeni fakultet.

Planiram da upišem FON, zbog toga što je to fakultet koji će mi dati mogućnost da intenzivno treniram, a uporedo i da završavam obaveze na fakultetu.

zzzzzzzzz24062015-olga-jejic-2

Olga je poručila najmlađima da daju svoj maksimum, kako na treninzima tako i u školi.

Kako na terenu, tako i u školi samo trud, rad, da se što više angažuju oko svega i da daju 100 odsto sebe – istakla je Jejićeva.

Trudiće se da ekipi pomogne maksimalno da ostvari što bolje rezultate u narednoj sezoni.

Očekujem maksimum. Mlada smo i perspektivna ekipa i trudićemo se da ostvarimo najbolji mogući rezultat kakav Crvena zvezda i zaslužuje – zaključila je Olga Jejić.

Odbojkaški klub Crvena zvezda čestita Olgi Jejić na izvanrednom uspehu.

Bravo Olga, ti si naš ponos!

Povezane vesti

Komentari

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Slike
 
 
 
Audio i video fajlovi
 
 
 
  Subscribe  
Obavesti me o