Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Немања Недовић посетио Звездин камп

Звездин кошаркашки камп на Златибору ради пуном паром. У току је друга смена која је окупила чак 61 кампера о чијем кошаркашком усавршавању тренутно бригу води тренер пионира Милован Булатовић уз асистенцију неколико проверених педагога и стручњака за рад са млађим селекцијама.

Полазници кампа тренирају два пута дневно на отвореним теренима хотела Браћа Секулић и Студентског одмаралишта који поседују специјалну тартан подлогу као и у хали СЦ „Wai-Tai“. У вечерњим сатима организују се разна такмичења у шуту, игри 1 на 1, док је права атракција лига кампа 3 на 3 која је приређена за најмлађе полазнике. Треба истаћи да су кампери у прилици да током дана, који је у потпуности испланиран и испуњен разним обавезама, слушају разна предавања. Гости кампа на Златибору били су професори са Факултета за спорт Универзтета Унион „ Никола Тесла“ који су одржали предавање о здравој исхрани, важности хидратације и одмора спортиста, док тренери који раде на кампу држе предавања о игри бекова, крила и ценатара и редовно одржавају часове у природи.

Сви кампери тренирају у спортској опреми „Champion“ коју је обезбедио Звездин спонзор „Sport Vision“, освежавају се уз воду ДИВА која је такође технички партнер Црвене звезде, а треба истаћи да је организацију кампа помогла и компанија Ласта.

Право одушевљење за све полазнике Звездиног кампа представљао је долазак Немање Недовића. Репрезентативац Србије и бивши првотимац црвено-белих један је од промотера Звездиног кампа на Златибору, а са камперима је поделио је своја играчка искуства, причао је о значају рада на кошаркашким камповима и делио савете како постати врхунски кошаркаш. Недовић је одговарао на бројна питања која су се највише односила на његов боравак у НБА у дресу Годлен Стејта.

Веома ми је драго да сам промотер баш Звездиног кампа. Морам да признам да сам био пријатно изненађен целокупном организацијом, али и поносан јер се у Звезди са овим клинцима веома професионално ради. Чињеница да је камп селекционог карактера и да ће најталенотованија деца имати шансу да буду изабрана за Звездине тамичарске тимове је право освежење и најбољи пут да се младим и перспкетивним клинцима пружи шанса да заиграју у великом клубу као што је Црвена звезда. Услови за рад као и ови тренери који су максимално посвећени деци су изванредни и надам се да ћу и следеће године бити гост Звездиног кампа да ћу бити у прилици да се дружим са децом јер јако добро знам колико њима све то значи – поручио је Недовић.

Сви капацитети кампа на Златибору су попуњени, а због великог интересовања КК Црвена звезда од 1. до 7. јула организује и камп у Врњачкој Бањи. Остало је још мало места па све заинтересоване обавештавамо да доатне информације могу добити путем броја телефона 066/325-955 или преко мејла abasta@kkcrvenazvezda.rs.

Повезане вести

1 comment

pera јун 26, 2015 at 06:30

Ajmo Nemanja da nastavimo gde smo stali i pokažemo koliko smo veliki da se dokazujemo. Nigde nije dobro kao kod kuće.

Reply

Leave a Comment