Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Генерални директор Гронингена Гаћиновића „види у Звезди“

Гронинген се одриче Мијата Гаћиновића, а како наводи генерални директор холанског клуба златни „Новозеланђанин“ је најближи Црвеној звезди. Двадесетогодишњи српски нападач био је на врху жеља победника Купа Холандије, али до трансфера неће доћи.

Гаћиновић је 75 одсто у власништву швајцарског инвестиционог фонда, тако да Гронинген не преговара са новосадском Војводином директно. Ханс Нијланд види трансфер као неодговоран и мисли да је Црвена звезда ближа талентованом офанзивцу, јер има мање препрека.

Када унуци буду желели да ми дају цртеж, не желим да решетке буду између нас„, рекао је генерални директор Гронингена, Ханс Нијланд на спонзорској вечери за FCGonline. Нијланд је тако асоцирао на претходни договор око Филипа Костића, јер обојицу фудбалера заступа исти менаџер. Нијланд је навео да је агент Филипа Костића зарадио невероватних 550.000 евра на трансферу у Гронинген, а потом завршио у затвору.

Током прошле недеље деловало је као да је Гаћиновић нови играч Гронингена, али Нијланд каже да најбољи фудбалер и капитен новосадске Војводине остаје у Србији. „Црвена звезда има мање проблема са протоком новца око Гаћиновића и најближа је да га ангажује„.

Да ли ће се највећа жеља Црвене звезде и Грофа Божовића овог лета испунити и да ли ће доћи до великог и бомбастичног трансфера, остаје нам видимо. Према наводима медија за Мијата Гаћиновића је заинтересован и белгијски великан Андерлехт. Мијат Гаћиновић је са репрезентацијом Србије до 19 година био првак Европе у Литванији 2013.године, а недавно је на Новом Зеланду са својим вршњацима освојио и титулу првака света.

Повезане вести

Leave a Comment