Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Грујић: Остајем у својој Звезди!

Црвена звезда и Ненад Лалатовић прошле сезоне су лансирали велики број младих фудбалера, Звездине деце, а један од њих је високи везиста, Марко Грујић, омладински шампион света. Као и на Рајковића, Јовића, Јовановића, Ристића, и на њега су око бацили бројни европски великани. Грујића, конкретно, сада жели Порто, чија је понуда од милион и по евра глатко одбијена. Млади дефанзивни везиста истиче да га трансфер не интересује и да жели да остане у клубу!

„Остајем у Звезди, а ако стварно вредим, бићу још траженији за годину-две! Многи од нас су на слатким мукама и добијају позиве да промене клуб, али имам прилику да наставим да напредујем и зато се полако окрећем свом клубу“, рекао је Грујић за „Спорт“. 

Повезане вести

4 comments

pencic goran јун 30, 2015 at 14:17

samo maldi rajkovic ako moye gacinovic jovic grujic trifunovic itd MLADI

Reply
pencic goran јун 30, 2015 at 14:07

da smo mladi RAJKOVIC RISTIC LUKA JOVIC SU BUDUCNOST

Reply
pop јун 27, 2015 at 12:50

ovo svakako uliva veliku nadu za evropu jer ne samo da imamo da se plasiramo sanse vec ce ovi momci sebi povecati cenu i takodje steci dosta iskustva i samopouzdanja…!!!Grof radi najbolji posao sto dovodi starije igrace kako bi se ovi momci opustili i naucili nove stvari….SVAKA CAST UPRAVI NA OVOM TRANSFER ROKU,ako je sve dovedeno kako je trener trazio onda ne brinem,…!!!!

Reply
Sale јун 26, 2015 at 15:05

Grujo, kralju! Ako budes verovao u sebe i budes igrao kao sa Cukom na B.brdu za tebe ne brinem. Luka Jovic, Rajkovic, Vule Jovanovic, Ristic i ti ste svetlo u tunelu! TITULA je prioritet ove sezone!

Reply

Leave a Comment