Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеПрипремеФудбал

Прва озбиљнија провера Звезде у Словенији и нова победа

Црвена звезда је савладала Карпате у трећем пријатељском мечу на припремама у Словенији, након победа против Градеца (11:0) и Крке (4:0). 

Резултат је био 4:1 (3:1), а стрелци Паркер, Орландић, Катаи и Јовић.

Звезда је наступила у саставу:

Кахриман, Цветковић, Анђелковић, Павићевић, Рендулић, Савићевић, Стојановић, Катаи, Гаврић, Паркер, Орландић.

Звезда је припретила у два наврата на старту, али безопасно, да би потом Карпати покушали из слободног ударца, али је Кахриман уз помоћ пречке сачувао мрежу. Минут касније, Орландић је имао одличну прилику, али је шутирао у голмана, да би у 21. минуту Звезда повела. Стрелац је био повратник Паркер, на асистенцију Анђелковића. У наредна четири минута Карпати су имали два опасна напада, а након једног од њих, у 25. минуту, дошли су до изједначења. Пластун је са неких 7-8 метара добро реаговао на центаршут и погодио мрежу Кахримана. Разиграни Катаи до краја полувремена је спремио прилику Гаврићу, који је није искористио, да би потом одлично проиграо Орландића, за 2:1 у 34. минуту, а затим и сам погодио мрежу противника, три минута касније, након асистенције Савићевића. Вукан је у финишу шутирао из даљине, али није било поготка.

Утакмици је присуствовао и некадашњи тренер, Славиша Стојановић.

slave

Ристић је заменио Катаија на полувремену, а одмах по почетку другог дела пробао је Рендулић, али неуспешно. Исти играч је погрешио у 61. минуту, али је Кахриман спасио свој тим. Покушао је и Орландић нешто касније, али није савладао противничког голмана. У последњих 25 минута, Гроф Божовић је заменио све играче који су почели меч, осим Кахримана, који је преузео капитенску траку.

Од тада су на терену били: Кахриман, Мијаиловић, Стојановић, Мбођ, Ђорђевић, Ахчин, Ристић, Аврамовски, Јововић, Живковић, Јовић.

До краја утакмице, ривал је био конкретнији и створио неколико прилика. Покушали су Украјинци из даљине у 68. минуту, али није било опасности по гол Звезде, а потом и десет минута касније, али није било опасности. Шест минута пре краја утакмице покушао је млади Живковић, али није успео да погоди мрежу. У самом финишу, акција Звездине деце, Живковића и Ристића, коју завршава Јовић, за 4:1!

 

Повезане вести

4 comments

pencic goran јун 30, 2015 at 14:13

SAMO MLADI NAPRED JOVIC RISTIC GRUJIC

Reply
Sqtner јун 25, 2015 at 21:39

Solidna igra Zvezde… Mada iskreno ako mislim da doguramo što više u LE (mislim na kvalifikacije) i da se borimo za titulu da moramo dovesti bar još 3,4 igrača… Ali Grof za sad izvlači maximum iz ovih igrača. 😉

Reply
josif јун 25, 2015 at 20:53

Odigrali smo solidnu utakmicu!Iznenadio me Parker,trcanjem napred nazad,zadovoljan sam uopste ponasanjem igraca na terenu.Imam i zabeleske,neznam zasto uporno Gavric i Sasa Stojanovic,neka Vukan ide na Krilo,Avramovski u sredinu umesto njega i naravno Ristic.Dakle sastav za Kairat sledeci:Kahriman-Petkovic,Rendulic,Pavicevic,Andjelkovic-Ristic,Avramovski,Katai-Parker,Savicevic,Orlandic uz naravno Jovica,Grujica,Cvetkovica,Mbodja.pozz.MKD

Reply
Stenly јун 30, 2015 at 04:39

Tako je, Avramovski u vezi!

Reply

Leave a Comment