Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Одржана друга седница Скупштине клуба

Мушки рукометни клуб Црвена звезда одржао је другу седницу Скупштине клуба. Седницу је водио председник Мирко Бутулија по овлашћењу председника Скупштине клуба.

Чланови Скуштине клуба су једногласно усвојили дневни ред по тачкама и дискутовали о недавно завршеној сезони. Усвојен је и финансијски извештај за 2014. годину.

Председник Мирко Бутулија је константовао, узевши у обзир све што се догађало током године, да је сезона успешно приведена крају.

– Тешка сезона је иза нас. Имали смо много пехова, седам-осам играча нам се озбиљно повредило, били смо десетковани, имали смо разноразне турбуленције. Успели смо захваљујући Ненаду Перуничићу и стручном штабу да останемо у лиги, у плеј-аут доигравању, који смо завршили на 1. месту.

Предлог Скупштине клуба је да наредне сезоне Црвена звезда као домаћин игра ван Београда, због великог броја догађаја и оптерећености броја утакмица у главном граду и као захвалност навијачима ван Београда због велике подршке претходних година. Предлог ће се у наредном периоду детаљно анализирати.

Повезане вести

Leave a Comment