Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

БУДИ ЗВЕЗДАШ!

Од 1. јула 2015. године обнавља се чланство у КК Црвена звезда. Осим што ће чланови остваривати права и обавезе које су прописане Статутом клуба, ЗВЕЗДАШ чланска карта навијачима црвено-белих доносиће и бројне бенефите пошто ће то уједно бити и лојалти картица, а на тај начин ће се и директно финансијски помагати Црвеној звезди (погодности које нуди ЗВЕЗДАШ чланска карта можете пронаћи ОВДЕ).

Сви власници годишњих карата за сезону 2015/2016 бесплатно ће добити ЗВЕЗДАШ чланске карте, а сви они који буду желели да постану чланови КК Црвена звезда и користе све погодности лојалти програма то ће моћи да ураде плаћањем симболичне чланарине која ће важити годину дана.

За децу до 18 година важиће чланска карта ЗВЕЗДАШ Јуниор са годишњом чланарином од 300 динара. Чланирана за све пензионере и чланску карту ЗВЕЗДАШ Ветеран износиће 400 динара. ЗВЕЗДАШ Студент чланска карта односиће се на све студенте и годишња чланарина биће 500 динара, док ће за све остале чланарина бити 900 динара.

Посебно наглашавамо да малолетна лица односно сви власници ЗВЕЗДАШ Јуниор чланске карте неће остваривати права и обавезе из Статута клуба и лојалти програма компаније „Lyoness“, јер немају навршених 18 година, али су им у понуди све остале погодности. Ипак, можда важније од свега овог наведеног је чињеница да ће на овај начин и они бити део велике Звездине породице.

Цео овај амбициозан пројекат чланства и лојалти клуба КК Црвена звезда ће реализовати у сарадњи са компанијом „Lyoness“ која послује у 46 земаља широм света. Осим што ће ЗВЕЗДАШ чланска карта омогућити повраћај новца у износу од 1 до 5 одсто, приликом коришћења услуга и куповином робе широке порошње (списак свих фирми можете пронаћи ОВДЕ), сви чланови КК Црвена звезда моћиће да користе и ШОПИНГ ПОЕНЕ који ће омогућити значајне додатне попусте.

Наиме, уз свако коришћење ЗВЕЗДАШ чланске карте приликом куповине код партнерских фирми комапније „Lyoness“ добијаће се ШОПИНГ ПОЕНИ. Одређени број шопинг поена доносиће одређени попуст, а све понуде и акције ће члановима бити доступне на на сајту www.lyoness.rs.

Треба истаћи да одређени број фирми са којима сарађује компанија „Lyoness“ омогућују повраћај новца једино путем ваучера који су доступни искључиво власницима ЗВЕЗДАШ чланске карте. Ваучери се могу купити у седишту компаније у Булевару Михајла Пупина 10Л и на још 45 продајних места широм Србије (списак продајних објеката можете пронаћи ОВДЕ), као и путем интернета. Уколико се ваучери купују онлајн биће достављени на кућну адресу пост експресом (за ваучере у износу преко 5.000 динара трошкове доставе сноси компанија „Lyoness“ ). Важна напомена је да се приликом куповине ваучера аутоматски остварује повраћај новца без обзира на то када ће вачери бити искоришћени и такође аутоматски добијају шопинг поени.

Посебно наглашавамо да ће сви власници ЗВЕЗДАШ чланске карте на недељном нивоу на свом мобилном телефону добијати извештаје о повраћају новца који су остварили. Након што приликом повраћаја новца сакупе 1000 динара тај износ ће им аутоматски бити исплаћен на текући рачун.

Звездаш чланска карта омогућује повраћај новца и за куповину преко интернета, а све додатне информације за онлајн куповину као и мрежу партнерских фирми можете пронаћи ОВДЕ.

Повезане вести

Leave a Comment