Moja Crvena Zvezda
ВажноКонференције за медијеНајновијеТрансфериФудбал

Промовисан Уго Вијеира

Последњег дана јуна Црвена звезда је добила још једно појачање од којег се много очекује у наступајућој сезони.

Португалски нападач Уго Виеира потписао је двогодишњи уговор са црвено-белима, а дошао је као слободан играч. Рођен је 1988. године, а последњи клуб у ком је играо је Торпедо из Москве.

Виеира ће на Звездином дресу носити број 70, а изнео је и прве утиске после потписа уговора.
Знам у који сам клуб дошао. Чуо сам много о Црвеној звезди. Први утисци о Београду су позитивни, град ми се свидео, имао сам прилике да обиђем мало, а чуо сам доста тога о Звезди још у Москви. Знам да је ово прави корак у каријери и зато сам срећан због доласка.

Уго није желео да прецизно одговори на питање медија која позиција у нападу му највише одговара истичући да као поливалентан играч може да се прилагоди сваком захтеву Миодрага Божовића.
Брзина је једна од мојих главних карактеристика, зато и могу да играм на више позиција у зависности од захтева тренера. Сасвим ми је свеједно да ли ћу играти лево десно или централно, докле год сам близу гола – кроз осмех је рекао Уго.

Истакао је и то да је много тога лепог о Звезди чуо и од Немање Матића, још док је он носио дрес Бенфике, који му је препоручио да обавезно дође у Црвену звезду, која је највећи клуб.

Повезане вести

Leave a Comment