Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Еуросалон уз Црвену звезду

  •            У Лав Медија центру на стадиону „Рајко Митић“, у уторак 30. јуна, потписан је спонзорски уговор између ФК Црвена звезда и компаније „Еуросалон“.

Озваничењу сарадње присуствовали су председник клуба, Светозар Мијаиловић, пословни директор Стефан Пантовић и директор из компаније Еуросалон, Мартин Јокић. Уговор је потписан на годину дана, истакнуто је обострано задовољство, а медијима се први обратио први човек црвено-белих, Светозар Мијаиловић.

Са Звездом увек сарађују најбољи и највећи, а желим компанији „Еуросалон“ да заједно са нама досегну највеће успехе, оне до којих смо ми већ долазили током своје трофејне историје. Ова сарадња је од великог значаја за наш клуб и захваљујем се компанији „Еуросалон“ што је препознала бенефит сарадње са Звездом– рекао је Мијаиловић.

Пословни директор Стефан Пантовић објаснио је да ће ово спонзорство донети већу стабилизацију Црвене звезде и додао:

Еуросалон је велика компанија и сигуран сам да ће имати велике бенефите од ове сарадње, као уосталом и Црвена звезда. Ово је први од нових спонзора којих ће бити у наредном периоду и које можете очекивати – рекао је Пантовић.

Мартин Јокић није могао да сакрије задовољство после потписа јер не само да је ово велики дан за фабрику Еуросалон, већ и за њега, као великог навијача Црвене звезде.

У име фабрике Еуросалон захваљујем се на овој великој сарадњи. Синергија великих компанија и врхунског спорта мора постојати и то је темељ добрих резултата. Надам се да ћемо заједно имати врхунске резултате – рекао је Јокић.

Повезане вести

Leave a Comment