Moja Crvena Zvezda
Архива

Tošić: „Težak poraz“

Defanzivac crveno-belih Duško Tošić pretrčao je mnogo, borio se, ali nažalost to nije bilo dovoljno da se izbegne ubedljiv poraz u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

„Teško je govoriti bilo šta nakon ovakve utakmice. Nema dileme, Ren je bolja ekipa, naneli su nam težak poraz, postigli golove na vreme i kasnije iz polukontri i kontri postigli još dva gola. Nismo ih precenili, ali nismo ušli ni opušteni u meč, jednostavno, u ovom dvomeču presudio je kvalitet“,ocenio je Tošić dešavanja na terenu, i izneo svoj stav o tome što su „Delije“ dvadeset minuta nakon meča ostale na tribini i pesmom našim igračima najavili šta očekuju od njih u nastavku sezone.

„Svaka čast svakom od tih momaka pojedinačno. Prešli su više od dve hiljade kilometara da bi nas bodrili, i ni na trenutak nisu posustajali sa podrškom. Moramo im uzvratiti  osvajanjem titule, i već na sledećem meču u Smederevu, borbenošću i željom zahvaliti na bezrezervnoj podršci. Evropa je nažalost završena za nas ove sezone, okrećemo se narednoj utakmici, i sve raspoložive snage usmerićemo ka domaćim takmičenjima“ zaključio je Tošić.

Повезане вести

81 comments

Leave a Comment