Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Гужва на Калишу – обновљено чланство

ЗВЕЗДАШ чланска карта пробудила је велико интересовање међу навијачима црвено-белих због свих бенефита које са собом носи кроз лојалти програм (све погодности које нуди ЗВЕЗДАШ чланска карта можете пронаћи ОВДЕ), али и могућности да се на тај начин финансијски помогне клубу.

Учлањење у КК Црвена звезда се од 1. јула врши на Малом Калемегдану радним данима од 10 до 18 и суботом од 10 до 16 сати, а треба истаћи да је првог дана чланство у КК Црвена звезда узело 114 навијача.

Посебно истичемо да сви власници годишњих улазница за сезону 2015/2016 добијају бесплатно чланске карте, а за остале је неопходно плаћање годишње чланарине и то у износу од:

ЗВЕЗДАШ Јуниор (деца до 18 година) – 300 динара

ЗВЕЗДАШ Ветеран (пензионери) – 400 динара

ЗВЕЗДАШ Студент (студенти) – 500 динара

ЗВЕЗДАШ (сви остали) – 900 динара

ЗВЕЗДАШ Плус – 2000 динара и више

Такође, за све Звездине навијаче из унутрашњости омогућено је да постану чланови КК Црвена звезда и то на следећи начин. Пре свега, на интернет сајту КК Црвена звезда потребно је преузети формулар, односно приступницу (формулар можете преузети и ОВДЕ), читко је попунити, обавезно својеручно потписати и затим је скенирати или фотографисати и послати је на адресу zvezdas@kkcrvenazvezda.rs . Ова приступница може се послати и поштом на адресу клуба: Мали Калемегдан 2, 11000 Београд.

У зависности од врсте чланске карте (Јуниор, Ветеран, Студент) неопходно је доставити и фотокопију (фотографисано или скенирано) ђачке књижице, индекса или последњег пензионог чека. За власнике сезонских улазница неопходно је да пошаљу фотографисану или скенирану полеђину годишње улазнице са регистрационим бројем што ће их аутоматски ослободити плаћања годишње чланарине.

Сви остали који желе да постану чланови морају да у најближој пошти или банци уплате чланарину у износу од 300, 400, 500, 900 или 2.000 (и више) динара у зависности од категорије ЗВЕЗДАШ чланске карте. Приликом попуњавања опште уплатнице потребно је навести име и презиме као и адресу на коју ће ЗВЕЗДАШ чланска карта бити достављена. Сврха уплате је ЗВЕЗДАШ ЧЛАНСКА КАРТА, прималац је „FOURRED D.O.O.“ Мали Калемегдан 2 11000 Београд, жиро рачун је: 275001022217103965 (Societe Genarale банка), а позив на број: 2015.

Када уплата буде прокњижена ЗВЕЗДАШ чланска карта биће послата поштом на кућну адресу, а трошкове поштарине поузећем сноси наручилац чланске карте.

Све информације за наручивање ЗВЕЗДАШ чланских карата из иностранства биће ускоро доступне на званичном сајту КК Црвена звезда.

Повезане вести

Leave a Comment