Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Ибањез Звездин

Луис Ибањез је у уторак, 7.јула, потписао трогодишњи уговор са Црвеном звездом и истог дана се ставио на располагање тренеру Миодрагу Божовићу.

Аргентински леви бек није крио задовољство после потписаног уговора.
Срећан сам и задовољан што смо се договорили и што ћу носити дрес Црвене звезде. То ми је била жеља и испунила се. Верујем да ћу се брзо прилагодити и показати зашто сам доведен – рекао је Ибањез.

Представљање последњег појачања нашег клуба планирано је одмах после повратка екипе Црвене звезде из Казахстана.

Повезане вести

4 comments

dejan јул 7, 2015 at 20:59

Ma, daj ne lupetaj! Zelja ti je bila da dodjes u Zvezdu… ne znam samo kome si ti pao na pamet da te bez veze placa… U Srbiji ima mali milion boljih fudbalera od tebe… Nisi nista znao ni u dinamu ni u Djeru!!! Niko te, bre, ne bi nikada ni angazovao da negde igras.

Reply
Estrella Roja јул 8, 2015 at 00:24

Kao da je Anđelković pisao komentar.A o tome da u Srbiji ima mali milion boljih fudbalera..čak i Vučić naspram te tvoje projekcije deluje kao racionalan čovek,he.Lično smatram da je Ibanjez najveće pojačanje koje smo dobili u prelaznom roku,naravno bio bi mi draži Antonov pod uslovom da je potpisao višegodišnji ugovor,međutim,poznato je da talentovani fudbaleri poput njega ili Gaćinovića u zadnjih deceniju i više ne završavaju u Zvezdi nego hitaju ka veštačkim travama(nije metafora,nego bukvalno) holandskih ili belgijskih ledina,doduše obogaćeni komforom savremenih fudbalskih zdanja :D.
Inače,bio je ponajbolji igrač Dinama i naučio je jezik sličan srpskom,što je plus imajući u vidu teško prilagođavanje Južnoamerikanaca na Balkanu.Taj mali pad u karijeri(Đer) se da nadomestiti novim izazovima koji nosi igranje u Zvezdi,nevezano za današnji trenutak.Da je imao sezonu snova,misliš da bi se našao u Zvezdi.Analogija sa košarkom i Vilijamsom možda,iako naravno nema garancije..izuzev bankarskih.Opusti se,nije Ibanjez najveći problem današnje Zvezde,ako je uopšte i deo problema.

Reply
pera јул 8, 2015 at 12:12

Po meni Ibanjez je najveći problem današnje Zvezde pored Orlandića. Mi smo već jednom u istoriji platili najveći transver nekog stranog igrača u Zvezdu Bronovickog koji je igrao jedno poluvreme kad se sve sabere za nekih milion evra. Opet je neko u šemi i oprao je neke pare. Nama ovaj bek treba mesec dana jer on sigurno nije konkurencija Lunetu. Dobro možda ga planiraju u napadu ne znam pravu istinu ali da smo najveće pare u prelaznom roku dali za beka koji će igrati protiv klubova KLS je smešno. Nismo deoveli napadača koji zna da da gol i smešni su oni koji pominju Oumarua kao lošu investiciju komšija. Ja bih pre dao sve pare koje su date za beka i pride da se on vratio u Zvezdu jer bi znao da nekoga sem Luke ima napred kome može da se proigra lopta. Još su dali Despotovića konkurentskom klubu. Šta sledi pa sledi pravdanje navijačima kako su ovo kako su ono a jedini cilj u ovim prelaznim rokovima im je ko će na kome da se tali.

Reply
Estrella Roja јул 8, 2015 at 14:54

Bronovicki ne može da se poredi ni po čemu osim po mestu na kome obojica igraju.Poljak je bio raspušten već kad je došao u Zvezdu,nesportski život se nastavio u prestonici Srbije.S druge strane,Ibanjez se privikao na uslove igranja u ovom delu Evrope,čak je od strane navijača Dinama proglašen među najbolje strance,a to nije nimalo jednostavno imajući u vidu da ih je Mamić menjao na stotine.Luković treba da igra štopera,naravno ako se izbori za minutažu na toj poziciji.Ne zbog nekvaliteta,već zbog duge vremenske pauze usled teške povrede,a realno je njegova karijera u padu u poslednje dve -tri godine.Ibanjez,ponavljam,ima samo 26 godina a tako bogatu karijeru u Dinamu.
E sad,segment u kome se slažem sa tobom je još jedna,izgleda tako,sezona bez pravog napadača.To je sramno i potpuno amaterski od ljudi koji misle da upravljaju klubom.Zato je Božović našao solomonsko rešenje u vidu Portugalca Vijere.Naš trener je potpuno skenirao situaciju u Zvezdi,te je zato i hteo da je napusti posle dve nedelje.Takođe,Brazilac iz Novog Pazara ne uliva nadu,možda,kako insinuira onaj sns grobar,ne bi bilo loše da komšijama uzmemo Markinjosa,ako je on pravi organizator igre.Ograđujem se jer ne poznajem igrača niti me previše tangira njihov igrački kadar.Samo je činjenica da Savićević i Matos ne ulivaju neku nadu za veće ambicije.

Btw,Bronovicki nije najveći promašaj Zvezde u istoriji već je to bio čuveni Sorin Vlajku___iliti Zvezdin Mijatović iz Rumunije,kako ga novinari vispreno prozvaše ’92 kad je stigao u klub.Džajin pronalazakiz Politehnike,za 6-7 ispod prosečnih utakmica uzeo je Zvezdi pola miliona maraka,a seti se ili raspitaj se kolika je tada plata bila u Srbiji.Toliko o Džajinom i Cveletovom magičnom sportsko-finansijskom čudu.Upravo za njihove „magične“ poteze tokom sankcija i neposredno posle njih,Zvezda danas posluje po sistemu „instant krpljenje tima“.Vozovi su prošli,mi nažalost nismo uspeli da se prikačimo ni na poslednji vagon koji vodi izvan provalije.Ultra radikalna promena sa finansijskom injekcijom mogli bi da vrate klub na stare staze,barem da budemo redovni učesnici grupne faze bilo koja od dva takmičenja.To je ,smatram,minimum za svakog iole ozbiljnog člana Uprave.

Reply

Leave a Comment