Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Хвала ти Чарлсе и срећно!

Чарлсу Џенкинсу на крају најуспешније сезоне у историји КК Црвена звезда је истекао уговор. У уторак 8. јула и звaнично је објављено да је сјајни Американац нови члан Арманија.

Џенкинс се јавности у Србији обратио емотивним писмом у коме је похвалио рад клуба, захвалио се саиграчима, стручном штабу, а посебно тренеру Дејану Радоњићу који му је указао велико поверење и навијачима који су све време веровали у њега. Истакао је и да су Делије његова породица, а да ће Београд увек бити његова кућа.

Чарлс Џенкинс је други Американац који је са црвено-белима продужио уговор и у клубу остао две године. За то време у Црвеној звезди је одиграо укупно 145 утакмица и постигао 1589 поена. Освојио је два Купа Радивоја Кораћа, шампионски прстен АБА лиге, титулу шампиона Србије, а са црвено-белима играо је полуфинале Еврокупа и Топ 16 фазу Евролиге. Занимљиво је истаћи да је за две сезоне у црвено-белом дресу пропустио само један меч и то дуел са екипом Тамиша ове сезоне у 10. колу Супер лиге што најбоље осликава о каквом се атлети и професионалцу ради.

За све што је у две незаборавне године подарио клубу, а посебно за бројне радости које је донео навијачима, КК Црвена звезда му се захваљује и жели много успеха у наставку каријере.

ХВАЛА ТИ ЧАРЛСЕ И СРЕЋНО!!!

Повезане вести

Leave a Comment