Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда успешно окончала УППР

У просторијама клуба на Малом Калемегдану одржана је редовна седница Скупштине КК Црвена звезда. Том приликом усвојен је спортски и финансијски извештај за сезону 2014/2015, а чланови Звездине Скупштине изразили су честитке целокупном стручном штабу и свим играчима на изванредним резултатима у најуспешнијој сезони у историји клуба. Такође, све похвале изречене су и на рачун тренера и свих играча млађих категорија који су објединили титуле шампиона Србије у пионирској, кадетској и јуниорској конкуренцији.

На Скупштини је констатовано да је КК Црвена звезда реализовала све активности које су биле предвиђене по Унапред припремљеном плану реорганизације, усвојеним првоснажним решењем од 02.07.2012. године пред Привредним судом у Београду. На тај начин реализација УППР-а КК Црвена звезда је успешно окончана. Тиме су се стекли услови да у складу са споразумом из 2011. године, КК Црвена звезда (Мали Калемегдан 2) у сезони 2015/2016 заузме своје место у свим такмичењима.

На основу закључака са ове седнице Скупштине, период стабилизације који је почео 2011. године може се назвати успешно окончаним на понос и задовољство свих оних којима је Звезда у срцу.

Повезане вести

Leave a Comment