Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Божовић: Нисмо имали решење за Гоуа, могло је да буде и 8:1

Фудбалски клуб Црвена звезда наставља да пада све ниже. До скоро је важило да испадамо из Евро такмичења у сезони купања, али смо ове године успели да испаднемо на почетку те сезоне, у првом колу квалификација за Лигу Европе.

Након утакмица, тренер црвено-белих, Миодраг Божовић, немоћно је признао да је противник заслужено прошао даље.

„Каират је заслужено победио. Био је бољи, посебно у првом полувремену. Они су још у Београду направили озбиљан резултат, а вечерас је могло да буде и 8:1, али и 8:4“, немоћно је слегао раменима искусни стратег и наставио.
„Ни данас, ни пре недељу дана нисмо могли да парирамо Каирату. Нити смо имали решење за Жерара Говуа“, преноси Моцарт спорт.

За крај и једна занимљива изјава која би се могла схватити као блага критика на рачун управе, која је инсистирала на доласку дан пре утакмице.

„Била је моја иницијатива да долетимо на дан текме. То ће вам рећи сви медицински стручњаци“, рекао је Божовић мислећи на велику раздаљину између Београда и Алматија и теорију по којој је, кад већ нема времена за адаптацију на временску разлику, боље доћи на дан меча, одиграти и одмах кренути назад.

Повезане вести

5 comments

MILAN KG јул 9, 2015 at 23:31

SRAMOTA GROFE NEMA OPRAVDANJA !!!!!! ZASTO IGRA PARKER ON JE COVEK AMATER REKREATIVAC SRAMOTA JE DA TAKAV NOSI ZVEZDIN DRES . SAVICEVIC VEZE NEMA STA JE SA RISTICEM GRUJICEM??

Reply
sasa јул 10, 2015 at 12:27

bas tako druze svaka ti je na mestu,ne bude li ovaj krs od trenera pod hitno otisao mi cemo u prvenstvu biti u sredini tabele

Reply
MILAN KG јул 10, 2015 at 16:11

U POSLEDNJIH 7 DANA JA NISAM CUO OVOLIKO NEBULOZNIH IZJAVA, IMAM 31 GODINU OVO NISAM DOZIVEO. DA COVEK KAZE MOGLO JE DA BUDE 8-1 NA DOBROM SMO PUTU?! DA BUDEMO ZAHVALNI BOGU STO IMAMO RAJKOVICA INACE BI RAZLIKA U DVOMECU BILA DVOCIFRENA. TREZIC JE DOVEO PARKERA GOVORIO JE TERBA DA SNIZIMO KRITERIJUME ZA DOVODJENJE IGRACA NEKA IDE ON U SVOJ OFK BEOGRAD I NEKA POVEDE PARKERA SA SOBOM. OVO JE RASULO RENDULIC RUPA OD STOPERA … SVE U SVEMU KO MISLI DA CEMO DA SE PROSETAMO KROZ PRVENSTVO TAJ SE VARA DAJ BOZE DA GRESIM.

Reply
sasa јул 10, 2015 at 18:15

pa gore zlo nije moglo da nam se desi od ovog pa ovakve izjave ne bi dali ni pristalice partizana kakav on trner i ko ga dovede,ej da njemu u ovom krsu od ekipe nema mesta ristic i grujic pa ne mogu da verujem on kao da je doveden da nas unisti,a nebi me ni cudilo da jeste jer terzic je za zatvor a prvi covek je u klubu i sta ocekujemo

Reply
MILAN KG јул 11, 2015 at 02:14

Prvi covek je VUCIC!!! da nije nejga mi bi riknuli odavno zna se da je on obezbedio pare za licencu jer mi ni dinara nemamo nismo prodali igraca pitaj boga od kad negov covek od poverenja je Kokeza jedino mi nije jasna uloga Toze Mijailovica i Terzica koji prica da je uprava i gasprom dala novac koja bre uprava Sve je to Vucic da se razumemo ne zelim ja ovde da propagiram njegovu stranku covek je dokazani Zvezdas.

Leave a Comment