Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Небојша Човић: Наћи ћемо решење и за БАТ

Светска кошаркаша федерација ФИБА је услед тужбе тројице бивших кошаркаша Црвене звезде активирала клаузулу БАТ којом се црвено-белима забрањује ангажовање нових играча док се не измире сва дуговања. Тим поводом огласио се председник КК Црвена звезда Небојша Човић:

То што се десило није ништа неуобичајено, такве ствари се дешавају. Ради се о дуговањима према играчима у сезони 2013/2014. Одређена сума се дугује Рашку Катићу, Марку Симоновићу и Тадији Драгићевићу – кратко је прокоментарисао Човић и потом додао:

Говорило се да смо државни пројекат и да се давимо у парама. Али, ево доказа колико су те приче биле тачне. Да је истина то што се толико истицало сада сигурно не бисмо имали ову врсту проблема. Али, као што нисмо кукали ни током прошле сезоне у којој је било проблема, а која је била најуспешнија у историји клуба, тако нећемо кукати ни сада. Приоритет нам је био да измиримо све обавезе по Унапред припремљеном плану реорганизације. То смо успешно окончали, а сада ћемо се потрудити да пронађемо решење и за ову ситуацију. Сигуран сам да звездашка јавност нема разлога за бригу и да ћемо учинити све да решимо проблем дуговања према поменутим играчима.

На крају први човек црвено-белих је поручио:

Жао ми је што у Србији већ дуго времена само негативна вест изазива пажњу. Зато ћу можда и растужити неке информацијом да се КК Црвена звезда по овом питању више неће оглашавати – закључио је Човић.

Повезане вести

Leave a Comment