Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Звездино саопштење за јавност

Услед све учесталијих медијских спекулација везаних за трансфере играча у којима се помиње КК Црвена звезда Телеком приморани смо да реагујемо како бисмо се одбранили од било каквих покушаја дестабилизације клуба. Током читаве прошле сезоне, као и по завршетку такмичења, у медијима су се појављивале бројне спекулације са наводним довођењем разноразних играча које су се показале као неистините. Међутим, у последње време КК Црвена звезда Телеком суочена је са нешто другачијом врстом притиска. Овог пута медији из Црвене звезде „одводе“ играче. Навешћемо само последње примере Јаке Блажича и Николе Калинића.

Апсолутно смо свесни чињенице да је Црвена звезда Телеком освајањем три трофеја у најуспешнијој сезони у историји клуба направила огроман искорак, а да је изванредним резултатима у еврокуповима у последње две сезоне постала и значајан фактор на међународној сцени. Такође, свесни смо чињенице да Звезда у својим редовима има велики број репрезентативаца који су врхунским партијама у Евролиги скренули пажњу најбољих и најбогатијих клубова Европе. На то смо посебно поносни, јер је то одраз квалитета рада у Звезди.

Интересовање великих европских клубова за првотимце црвено-белих сходно свему томе је нормална ствар и на то звездашка јавност треба да се навикне. Међутим, исто тако свима треба да буде јасно да су Блажич и Калинић под важећим уговорима са Звездом, а да ће све евентуалне трансфере КК Црвена звезда обављати на професионалан начин, не путем медија, и то у складу са политиком клуба.

КК Црвена звезда Телеком више неће ни на који начин коментарисати било какве написе овог типа, а јавност ће о свим трансферима, као и до сада, бити благовремено обавештена.

Повезане вести

1 comment

pera јул 13, 2015 at 15:21

Podržavam jer tako se ponaša organizovan i odgovoran klub. Igrače pod ugovormo sa klubom može dobiti gospodin Obradović kada dogovori transver sa klubom. Ovo je škola gurua odvodilo se sve što je njim apotrebno i to najčešće džabe. Kod Čovića nema džabe, podržavam sto posto. Vidi se da je klub rešen da zadrži kostur tima a kad se na to dodaju momci koji igraju U20 Evope eto tima za respekt. Treba samo dovesti zamenu za Djenku, pleja i Peticu.

Reply

Leave a Comment