Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Вилијамс позитиван на марихуану, очекује га казна клуба

На основу налаза Антидопинг агенције Републике Србије КК Црвена звезда Телеком констатује да је доскорашњи кошаркаш црвено-белих Маркус Вилијамс био позитиван приликом теста на недозвољене супстанце који је урађен 12. јуна. Анализе узорка А које су урађене у Бечу су показале да је Вилијамс био позитиван на марихуану.

Амерички интернационалац има право да о свом трошку у року од седам дана пошаље писмено изјашњење о целом случају или затражи анализу Б узорка, што му је клуб и сугерисао. Уколико то не учини узорак А ће се сматрати као валидан и коначан.

КК Црвена звезда Телеком се максимално залаже за све вредности које пропагира спорт и здушно се бори против коришћења недозвољених средстава. Из тог разлога, КК Црвена звезда Телеком ће сачекати коначну потврду Антидопинг агенције Републике Србије, као и одлуку КСС-а, и уколико се коначно утврди да је Маркус Вилијамс био позитиван на недозвољену суспстанцу клуб ће донети оштре дисциплинске мере у складу са дисциплинским правилником који се ригорозно односи према оваквим случајевима.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

1 comment

Estrella Roja јул 16, 2015 at 16:20

Nazovite me paranoičnim i teoretičarem zavere,ali meni ovde neke stvari deluju potpuno konfuzne.Uzimati nedozvoljene supstance(čitaj:marihuana) u našoj mini maus ligi,a biti potpuno čist u Evroligi i Abi,onda mora da ste idiot prve kategorije.Markus mi ne delije da ima niski IQ,naprotiv.
Stvari koje izazivaju sumnju u ceo slučaj je tretiranje „krava-muzara“ od strane Čović magistra Nebojše.Slučaj Šilb kada je trebalo raskinuti trogodišnji ugovor svima je poznat,posebno uloga tzv. medija i navijača botova prilikom anatemisanja tog igrača.Dodatni crv sumnje u ceo slučaj je prošlonedeljni maglovit Markusov twit ,u kome konstatuje opštu frazu: „minimalac je za minimalnu vrednost rada“.Koliko znam nije aktivan član sindikata da bi se bavio tom temom,osim da mu se ne duguje poveća suma.Poslednji deo,bojim se,ima itekako mnogo smisla apropo nedavne zabrane registracije novih igrača Zvezde od strane BAT-a,a zbog tužbe trojice naših bivših igrača.E sad,da li je Antidoping agencija Srbije toliko instrumentalizovana da dovodi pod sumnju sopstvene stručne kvalifikacije..ništa me ne bi iznenadilo.Uzorci poslati u Beču mogu biti i od nekog „prijatelja kluba“:D.
Kako bilo,ovo je veliki šamar za naš klub i staviće u drugi plan odlazak Kalinića,što je za mene loš potez.

Reply

Leave a Comment