Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Драган Џајић: Платио сам цену, не желим да плаћам више!

Легендарни Драган Џајић на Скупштини ФК Црвена звезда јавио се за реч и изразио незадовољство поводом излагања о дуговима клуба након финансијског извештаја.

Почасни председник клуба је рекао да је и управа коју је он предводио за време другог мандата у клубу наследила дуговања, децембар 2013 – јуна 2014.

Ја сам овде да подржим клуб, али олако се прелази преко неких ствари које се износе за овом говорницом и последице могу да буду велике. Говори се о дуговима из претходних година, што је тачно, али и управа чији сам ја био председник је наследила дугове и није направила вишак. А, уз то је и освојена титула, рекао је Џајић, а преноси Мондо.

Драгану Џајићу је засметало што се није причало ко је направио дуговања и истакао је да је он платио цену и да више не жели а је плаћа.

Немојте да пришивамо нешто. Ако је неко направио неки дуг нека се то изнесе, ја сам увек за то, али ако је неко платио цену, ја сам, и не желим више да је плаћам.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

3 comments

Dejo јул 20, 2015 at 18:23

Dzajo trazi od drzave Srbije da udje policija Srbije i da se otjeraju ovi sad koji vode nasu Crvenu Zvezdu a da posle toga nasu Crvenu Zvezdu kupi Gasprom i on onda da okupi prave zvezdase bivse igrace jedino ko treba da ostane je Koroman ,Dragan Mladenovic i Perica Ognjenovic pa da se pravi sistem kao sto ima Barsa tipa

Reply
dusan јул 19, 2015 at 01:12

„izvanredno“ izlaganje, jedino se racunica kako je napravljeno 50 miliona evra minusa ne slaze…

Reply
dragan јул 18, 2015 at 18:33

Slažem se sa izlaganjem Dragana Džajića. Legendo ostani uspravan kao i što si do sada bio. Zvezdaš iz Zagreba.

Reply

Leave a Comment