Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кахриман и Ибањез након утакмице

Фудбалери Црвене звезде нису задовољни партијом коју су пружили, као ни резултатом. Ипак, у табору нашег тима сматрају да је све под контролом.

Луис Ибањез и на овој утакмици био је стална опасност по гол Металца. Својим ударцима и центаршутевима претио је са свих страна, али није имао среће да учествује код гола који би, да је постигнут, Црвеној звезди вероватно донео победу.

Удаљеност је била велика, покушао сам, али лопта није завршила у мрежи. Мало је недостајало, али нисам имао среће. Пре меча сам револтиран изјавио да ћемо убедљиво победити, али јасно је да бих био задовољан и да смо остварили минималан тријумф. Нисмо успели да остваримо циљ и победимо, иако смо имали прилика, посебно у другом полувремену. Очекујем да у свакој наредној утакмици пружимо више, јер су стигли играчи који ће сигурно бити појачања за клуб, али је потребно време да се уиграју. Шта је ту је, окрећемо се наредним утакмицама кроз које ћемо подизати форму, и играти све боље и надам се побеђивати – изјавио је Ибањез.

zzzzzzzzzzzzzimage

Дамир Кахриман је успешно бранио гол Црвене звезде, јер није вадио лопту из мреже. Кахримана, наравно, то не задовољава, с обзиром да није остварена победа.

Иако нисмо победили, мислим да се није десило ништа страшно. Тек су одиграна два кола, и имамо, срећом, доста времена да подигнемо форму и заиграмо боље. Наш циљ је освајање титуле, и сигурно нећемо одустати од њега. У првом полувремену нисмо изгледали како смо очекивали. У наставку смо створили пар прилика, као, уосталом, и наш противник, међутим, голова није било. Када се све сагледа, нерешен резултат је можда и најреалнији. После два гостовања, следеће недеље коначно играмо на нашем стадиону и пред нашим навијачима, тако да очекујем победу – рекао је Кахриман.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

2 comments

josif јул 27, 2015 at 14:00

Mozemo mi sada da kukamo i napadamo koga hocemo ali jednostavno mi nemamo tim za titulu!Igraci tipa Cvetkovic,Savicevic i Gavric nemaju elementarna poznavanja fudbala i mi desnu strnu nismo imali ali nemozemo da napadamo trenera zasto mu igraju ovi kada i oni koje mi zelimo da igraju nisu nista bolji,pa Petkovic nezna gde udara,los je fudbaler,dzaba ga mi zelimo,lopta mu ide sinoc triput preko noge,prodor niti jedan nista bolji od Cvetkovica,svi pljujemo Parkera a decko se bar trudi recite mi sta Jovic radi,sta Ristic radi oni kao zvezdina deca ni negrizu za dres voljenog kluba,onaj Mbodj je mozda polufudbaler al grize brate,nervira se pokazuje emocije,vidi se da mu je stalo,teramo Rendulica kao promasaj a sta radi zlatni orlic Jovanovic nema blage veze brate,samo unosi nesigurnost,o Kataiju da neprica okrece se ko regal za njega je mali Avramovski majstor al je neko procenio da je suvisan,oterali Lazica a bolji je od Jovanovica i Rendulica.Treba biti realan,u velikom smo haosu kao klub,nemamo koncept,sve radimo u hodu i zato je stanje takvo a rezultati nikakvi.Pod hitno privatizacija i nista drugio.Pozz.MKD

Reply
Vlado јул 27, 2015 at 08:27

Sve u svemu „dobro je“!
Niste izgubili od novajlije u ligi, jer ne treba zaboraviti da je Metalac u rangu Kairata, Barcelone, Bajerna i Mančestera.

Reply

Leave a Comment