Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфери

Уз Пелеа и Цимирот, и још један играч?

Према појединим информацијама, наш фудбалски клуб би до краја прелазног рока могао да доведе још три фудбалера како би закрпио све „рупе“ и конкурисао за титулу шампиона државе.

Уз Португалца Пелеа, високо на листи жеља налази се Гојко Цимирот, везни играч Сарајева. Како преносе поједини портали, Звездан Терзић се тренутно налази у Сарајеву где покушава да издејствује овај трансфер.

Реч је о фудбалеру који може да покрије позиције централног и задњег везног, а који је у каријери бранио боје Леотара и Сарајева. Сматра се најбољим фудбалером Премијер лиге БиХ.

Пре доласка у Сарајево био је готово на тацни нуђен нашем клубу, али тада није било слуха за младог фудбалера, те ће сада Звезда морати да плати обештећење ако жели репрезентативца БиХ.

Како игра Цимирот погледајте у овом видеу.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

7 comments

Dejo јул 31, 2015 at 16:27

Ajde upravo nase Crvene Zvezde napravite razmjenu sa Sarajevom Kovacevic neka ide u Sarajevo a u nasu Crvenu Zvezdu Cimirot jer bi to bio pun potez uz dovodjenje Pelea

Reply
teks viler јул 28, 2015 at 07:48

Neka mi neko objasni da li je taj Cimirot bolji od Bosancica ili od Avramovskog?

Reply
Драган јул 28, 2015 at 08:54

Најбољи је играч Премијер лиге тамо. Људи који су га гледали кажу да је велики потенцијал, да би одмах био појачање.

Reply
Goran јул 28, 2015 at 10:55

Jedan od najboljih igraca na toj poziciji na Balkanu, a veoma mlad. Iskreno sumnjam da ce doci kod nas, jer u Sarajevu ima odlicne uslove, a trenutno moze otici i u dosta jacu ligu.

Reply
rajko јул 28, 2015 at 11:13

Taman da stavimo Vukana i Grujića na klupu. Mislim da bismo mnogo smanjili dug kada bismo ugasili omladinsku školu. Ionako izgleda da nam ne treba.

Dajte sedmu Zvezdinu zvezdu svim direktorima u zadnjih 10 godina!

Reply
Шимин јул 31, 2015 at 11:46

Браво за коментар

Dejo јул 31, 2015 at 16:32

teks viler evo ti video Cimirota https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=00fh_SvPOPw i sad cu ti stavit pelea https://www.youtube.com/watch?v=WDZfhmEzPiE&feature=player_embedded pa ti vidji jesu li potrebni nasoj Crvenoj Zvezdi ova dva igraca

Reply

Leave a Comment