Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Николовски одговорио Вукадиновићу

Портпарол ФК Црвена звезда, Марко Николовски, одговорио је Драгољубу Вукадиновићу на изјаву да „редари Металца не морају да знају ко је Предраг Рајковић“.

Црвена звезда је желела да џентлменски дозволи Металцу да одреагује у вези сопствених пропуста. Уместо тога, чули смо смешну и тужну изјаву господина Драгољуба Вукадиновића како људи не морају да познају наjбољег младог голмана света. Изгледа да је желео да понизи Црвену звезду и Предрага Рајковића, у ствари је само говорио о себи.

Господине Вукадиновићу, Предраг Рајковић је у досадашњој каријери дао много више српском фудбалу него ви. И није наодмет да научите како изгледа. Као што није наодмет и да својој екипи наредите исту дозу борбености и жеље без обзира ко је ривал, како не бисмо убудуће гледали ваше момке у два различита издања у прва два кола. Једном, без жеље, борбености, фаулова и картона.

Рајковић је хтео да уђе како би честитао домаћину и пружио подршку саиграчима. Претпостављали смо да ће га првотимци Металца препознати. Можда овај покушај ироније и злурадости господина Вукадиновића има везе и са његовом навијачком припадношћу. Ако је тако, лакше ћемо разумети „непрепознавање”. Видимо се на стадиону „Рајко Митић”, где ћемо вас све препознати.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

1 comment

delija јул 29, 2015 at 11:10

netreba mu dat da pride ni parkingu

Reply

Leave a Comment