Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Петорица под знаком питања за Раднички

Као и пред сусрет са Металцем, велике муке има шеф струке Црвене звезде Миодраг Божовић пред утакмицу против Радничког, која се игра у петак од 19 сати на Маракани.

Проблеме са повредама имали су Веред, Рендулић, Матос, Орландић и Павићевић. Матос, Павићевић и Орландић тренирају пуним интензитетом, али је питање да ли могу да одиграју свих 90 минута у петак.

Рендулић је пропустио сусрет са Металцем због повреде, није трениро пуним интензитетом, као ни Веред који се повредио против Металца, и код обојице стоји знак питања за Раднички.

Јасно је да засигурно неће наступити Луковић и Вијеира. Луковић је добио одобрење лекара да може да почне са тренинзима, док је и даље неизвесно колико ће одсуствовати Хуго Вијеира.

Једно је сигурно, са поменутом седморицом Звездин састав био би далеко јачи, и проћи ће још бар неколико недеља док Божовић не буде имао на располагању све лиценциране фудбалере.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

1 comment

josif јул 30, 2015 at 11:02

Rajkovic-Petkovic,Mbodj,Rendulic,Ibanjez-Grujic,Ristic,Katai,Savicevic-Parker,Jovic mora se sa 4 u sredinu i dva napadaca,neznam kako grof neshvata.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment