Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Луковић: „Највише бих волео да поведем екипу на дуел са Партизаном“

Велико појачање биће за Црвену звезду повратак Александра Луковића. Искусни штопер добио је одобрење лекара да почне са тренинзима пуног интензитета, те се сада броје дани до његовог повратка у поставу.

„Пао ми је камен са срца. Иако су пролазни резултати показивали да се опоравак одвија по плану, увек постоји онај мали део скептицизма да можда нешто не ваља. Орава је уклонио и ту сумњу и сада је на мени да се на прави начин вратим на терен. План је да појачавам интензитет рада у наредне две недеље и да у трећој покушам да стигнем до 100 одсто. Остаје ми да радим на еластичности, брзинској издржљивости, да поправим функцију листа и доведем га колико-толико у раван са листом друге ноге. Све су то ситнице које пажљиво морају да се дозирају, а при томе не смем да занемарим одмор и масаже. Имаћу пет тренинга недељно, а кад се вратим на терен у наредних годину дана мораћу да имам бар један слободан дан“, истакао је Луковић за „Новости“.

Оно што највише интересује навијаче јесте одговор на питање када ће Луне моћи да заигра на првенственој утакмици, и да ли ће се то десити до „вечитог дербија“ 12. септембра.

„Лично верујем да ћу моћи да играм до средине септембра, али не бих волео да дајем лажну наду ни себи ни навијачима и кажем данас – играћу. Највише бих волео да поведем екипу на дуел са Партизаном и сигурно је само да ћу радити све да то и остварим. Међутим, не смем и нећу да гарантујем, јер кад се вратим на терен желим да то буде у правом светлу. Очекује ме специфичан и напоран рад и веома сам срећан што ћу ускоро поново да изађем на терен.“

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment