Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенска кошаркаКошаркаНајновије

“Буди и ти Звездица“ на Калишу

Женски кошаркашки клуб Црвена звезда, некадашњи шампион Европе и најтрофејнији клуб за даме у магичној игри под обручима на овим просторима, крајем наредног месеца организује камп за девојчице до 14 година на Малом Калемегдану.

Камп под називом “Буди и ти Звездица“ организоваће се од 23. до 30. августа за све девојчице до 14 година на теренима Црвене звезде на Малом Калемегдану и биће бесплатан за све учеснике. Контакт телефон је 064/112 12 84.

Претходне сезоне први тим Црвене звезде чиниле у кошаркашице узраста између 15 и 18 година, клуб је освојио титуле шампиона Србије у јуниорској и кадетској конкуренцији захваљујући сјајном раду у млађим категоријама и поред проблема са којима се већ дужи низ година бори, не само Звезда, већ велика већина клубова у разним спортовима у нашој земљи.

Као последица свега тога Црвена звезда данас има бројне репрезентативке Србије у млађим категоријама које су овог лета узданице нашег националног тима на бројним међународним такмичењима и полако куцају на врата сениорске селекције која је недавно постала првак Европе по први пут у историји наше женске кошарке.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment