Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Мичел уместо Пелеа

Како договор са Мамаду Пелеом није постигнут, руководство Црвене звезде окренуло се другим решењима за место у везном реду.

26-тогодишњи Доналд Мичел, доскорашњи фудбалер Мордовије, у преговорима је са Звездом, и наводно договор је близу, ако је веровати натписима у нашим медијима. Мичел је завршио омладинску школу Ајакса, а потом играо за Виљем и Роду, да би протеклу сезону завршио у Мордовији. Ипак, због финансијских проблема које има овај клуб, он је напустио Русију и у потрази је за новом дестинацијом у каријери.

Интересантно је да је Мичел наступио за Мордовију пре неколико недеља када је Звезда поражена у пријатељском сусрету са 2-1.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

2 comments

kastiljo авг 1, 2015 at 17:06

Bio bi solidno pojacanje,samo da popuni rupcagu na mestu kovacevic otisao on ili ne…Mi ne mozemo da pobedimo utakmicu kad god nam kovacevic igra…Bolje mog imenjaka vratiti da zavrsi karijeru u zvezdi ko covek,33 godine ima,moze jos jednu 2 sezone da odigra na solidnom nivou,ako moze deda ilic moze i kastiljo.

Reply
dejo авг 1, 2015 at 15:45

To sto vidi na ovom snimku moze se rec da bi mogao prestavljat odlicno pojacanje za nasu Crvenu Zvezdu ,mislim da bi ga trebalo dovest hitno u nasu Crvenu Zvezdu upravo

Reply

Leave a Comment