Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Надиграј Рајковића!

Фудбалски клуб Црвена звезда покреће нову акцију у којој ћете учествовати ви и најбољи млади голман на свету, уједно и први чувар мреже нашег клуба, Предраг Рајковић.

Позивамо све навијаче да се придруже конкурсу „Звездашка фотографија“, коју ћете окачити на неку од друштвених мрежа, Фејсбук, Твитер и Инстаграм са хештегом #NadigrajRajkovića. Усликајте или уснимите себе у звездином дресу, мајици, на стадиону, код куће, док певате навијачку песму, док играте фудбал, идете на утакмицу и окачите уз поменути хештег.

Најбољих, најкреативнијих, најзанимљивијих, најсмешнијих 10 учесника конкурса биће изабрани да дођу на стадион „Рајко Митић“ и покушају да надиграју Предрага Рајковића. Свако ће имати прилику да шутира три пенала нашем голману, а уколико бар једном будете прецизни чекају вас награде. Међутим, ако сва три пута промашите, ви морате Рајковићу уручити неки ваш црвено-бели поклон.

Конкурс ће се понављати сваког месеца до краја сезоне 2015/16, а пријаве ће трајати од 1. до 20. у месецу, док ће се пенали шутирати између 25. и 30. истог месеца.

Дакле, окачите „Звездашку фотографију“ на Фејсбук, Твитер или Инстаграм од 1. августа, са обавезним хештегом #NadigrajRajkovića и уколико будете међу десет најбољих крајем месеца вас очекује позив на Маракану!

zzzzzzzzzzzzzimage

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

2 comments

dragan авг 2, 2015 at 15:05

Poceo i ovaj da juri kurave i odmah kiks protiv radnickog,izleteo a gol ostao prazan

Reply
pencic goran авг 2, 2015 at 13:49

UPRAV NAPOLJE bravo rajko

Reply

Leave a Comment