Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Божовић и Терзић понудили оставке, УО једногласно одбио!

За данас је очигледно завршен састанак УО ФК Црвена звезда, али без неких конкретних дешавања. Већина чланова УО је напустила Маракану, а сутра се очекује наставак,када ћемо сазнати и више о свему што је речено.

Председник клуба Светозар Мијаиловић за Моцартспорт је рекао:

„Тренер Миодраг Божовић и генерални директор Звездан Терзић су понудили оставке као морални чин, али су оне једногласно одбијене. На данашњој седници УО анализирали смо игре и резултате Црвене звезде на почетку сезоне. Сложни смо у оцени да тим не игра како очекују Управни одбор и звездашка јавност, али смо сложни и у оцени да имамо потенцијал да се боримо за шампионску титулу… Наставићемо сура заседање, све иде у позитивном смеру.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

1 comment

Miljko авг 2, 2015 at 20:15

Nas mudri srbski narod kaze: „Ako neces milom,hoces silom“. Gospodo iz Upravnog odbora FK Crvena Zvezda,vi ste danas pogazili jasno i glasno izrazeni glas zvezdaske javnosti. Glas svih nas koji placamo karte da bi za uzvrat dobijali u kontinuitetu samo ponizavanja na terenu. Danas smo ponizeni i od vas. Sa zvezdaskom javnoscu se ne igra!!! Zvezdasku javnost NE SMES ponizavati!!! Ono sto ste danas zakuvali,sami cete kusati!!! Hrist!!! Srbija!!! Zvezda!!! Do konacne pobede!!!

Reply

Leave a Comment