Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Паркеру понуђен споразумни раскид, Доналд долази у Београд!

Џошуи Паркеру ће бити понуђен споразумни раскид уговора, а у току дана Холанђанин Мичел Доналд требало би да допутује у Београд на завршне преговоре са Црвеном звездом!

Епилог данашње ванредне седнице Управног одбора Црвене звезде јесте да су одбијене понуђене оставке Миодрага Божовића и Звездана Терзића, а рез у екипи први ће осетити, рекло би се, најнепожељнији, Џошуа Паркер. Божовић не рачуна на Паркера, па ће интернационалцу Антигве и Барбуде бити понуђен споразумни раскид уговора, па се очекује његов одлазак, што већина Звездашке јавности сматра као највеће појачање.

Са друге стране, холандски интернационалац Мичел Доналд у току дана требало би да слети у Београд и договори личне услове са Звездом. Руска Мордовија и Црвена звезда су утаначили детаље, па остаје да се изданак најбоље светске школе фудбала, Ајакса из Амстердама, договори са челницима Црвене звезде. Божовићу се свидео Доналд током пријатељског меча на Маракани, Црвена звезда – Мордовија 12.јула.

Остаје нам да питамо, шта је са изданцима Звездине школе: Марко Грујић, Михаило Ристић?

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

2 comments

Estrella Roja авг 3, 2015 at 15:08

Evidentna je pristrasnost autora,možda je rođak nekog od te Zvezdine dece:D.Nama kao hleb trebaju dvojica vezista sa kojima bi mogli da pariramo grobarima,uz jednog špica koji se ne zove Lekić.Igra ne postoji,a Ristić,Grujić i Jovć treba da igraju ako zasluže,nikako samo zato što su „naša deca“.Kako vam nije jasno da nas mladi talentovani igrači izbegavaju,evo Čavrić je najsvežiji primer…o Ivaniću neću da trošim slova na tastaturi.Alternativa su nam dobri strani fudbaleri,makar u rangu Ibanjeza.E sad,što je neko dovodio Parkera,Matosa,Orlandića,Vereda(još mi je nedefinisan) pored mnogo boljih opcija,ne previše skupljih,to je pitanje za odgovorne ljude u klubu.I dajte više,postajete ko mozzartsport tim pristrasnim analiziranjem učinka igrača.Neka to umesto vas rade forumaši.Za sad jedino Rajković i Ibanjez imaju prolaznu ocenu.

Reply
Milos авг 3, 2015 at 02:52

Kako sta je,pa kad god igraju ne mogu loptu da posalju u noge nego 5m iza ili ispred…dajte dosta vise o toj „zvezdinoj deci“ da imaju kvalitet do sada bi to pokazali ,pa ako u ovakvoj ligi ne mogu da ga pokazu pa gde ce onda?

Reply

Leave a Comment