Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Чаврић у преговорима са Звездом!

Талентовани офанзивни везиста Александар Чаврић преговора са најтрофејнијим српским клубом о наставку каријере на београдској Маракани.

Управа Црвене звезде је изгубила поверење навијача после бројних промашаја у три последња прелазна рока и врло лоших резултата на почетку нове сезоне, па сада покушава да исправи што се исправити може обзиром да клуб тренутно уопште нема игру, ни близу оне којом би могао да се нада титули. До краја августа се морају ангажовати играчи који ће размрдати црвено-бели тим, а један од њих би могао да буде управо двадесетједногодишњи Чаврић, који је и раније био на мети некадашњег првака Европе и света.

Чаврић је рођен 18. маја 1994. године у Вуковару, а од Александрове шесте године настанили су се у Зрењанину, где је мали делија и почео да тренира фудбал, а затим је заиграо за Пролетер, који је касније угашен. Од 2010. до 2012. године носио дрес зрењанинског Баната као првотимац, затим је од 2012. до 2014. године на 54 утакмице у дресу ОФК Београда постигао 14 голова и скренуо пажњу бројних клубова. У сезони 2013/14 постигао је 11 голова за ОФК Београд и био трећи стрелац првенства Србије, па је прошлог лета прешао у белгијски Генк, где се није наиграо током минуле сезоне. На 16 лигашких утакмица није постигао гол, само шест пута био је у стартној постави и једном одиграо свих 90 минута уз два жута картона. Играо је и за репрезентацију Србије до 17, 18, 19 и 21. године.

Лоша страна целе приче по Звезду би могла да буде чињеница да је Чаврић под уговором са Генком до 2017. године, али није спорна жеља младог фудбалера да обуче црвено-бели дрес, што му је одувек био циљ обзиром да је ватрени Звездаш. О томе говори и податак да је Чаврић велики колекционар дресова црвено-белих још од детињства. Приликом освајања 26. титуле првака 2014. године добио је на поклон дрес од Милоша Нинковића, који с поносом чува, а касније је и изјавио да има нешто посебно у тим бојама и грбу, нешто што чини да се човек осети моћно. Пожелимо да и Звезда са Чаврићем коначно постане моћна, бар на овим нашим просторима.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment