Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Никола Мијаиловић: „За све је крив Терзић, Гроф нема кривицу!“

Бивши капитен Црвене звезде Никола Мијаиловић тврди да је Звездан Терзић највећи кривац за посрнуће некадашњег првака Европе и света у новој сезони.

После реакције „Делија“ и осталих навијача, популарни Џони верује да ће цело руководство отићи и да ће уместо њих доћи Небојша Човић.

– Шта су урадили са клубом? Уништили су га! Нажалост, обистинило се све оно што сам говорио. Био сам у ложи Звездиних звезда на утакмици против Радничког. Видео сам шта народ мисли о њима. Све оно што су им скандирали говори о њима и о томе како су радили претходних месеци – рекао је Мијаиловић за Курир и додао:

– Највећи кривац за садашњу ситуацију у Црвеној звезди јесте Звездан Терзић! Мора да оде из клуба. И не само он већ цела управа. Био је бог и батина, па би требало да преузме одговорност за оно што је радио. Имао је подршку навијача, а сад је и њу изгубио. Читао сам његову изјаву да ће отићи на крају сезоне ако не буде први. Наравно да ће да оде, неће ваљда остати пет година. Риба се чисти од главе!

Никола Мијаиловић види решење за фудбалски клуб Црвена звезда.
– Небојша Човић је једини човек који ствари може да доведе у ред. Он зна посао и хтео је да се прихвати посла, али су га ови који су сада у клубу испрашили. Нису могли себе да пронађу у његовом систему. Остали би без таљења и процената.

Некадашњи капитен црвено-белих изнео је низ оптужби на рачун директора Терзића.
– Питам се када ће одговарати за проценте. Деца су продата за сићу! Мали Лука Јовић је само 30 одсто у власништву Црвене звезде. Осталих 70 одсто је продато за 1,1 милион евра јер су јурили лиценцу. Има клаузулу да мора да игра и зато је у тиму – рекао је Никола и додао:

Када ће да одговара?
– Малог Рајковића и Грујића узео је бивши директор Стојадиновић, који слави титулу са Партизаном. Мени то није нормално. Доктор је ушао у историју као први човек са којим је Звезда у јулу испала из Европе. А причао је да му за прво коло квалификација нису потребна појачања. Када ће за то да одговара – запитао се Мијаиловић.

БОЖОВИЋ НИЈЕ КРИВ

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић, према мишљењу Николе Мијаиловића, није крив за очајне партије фудбалера:
– Гроф нема кривицу! Трпи стални притисак, али се не савија. Разочаран је, сетите се да им је на почетку припрема рекао да се понашају као земљорадничка задруга. Како човек да ради у ситуацији када му стално доводе неке сумњиве играче. Не може. Потурили су га да медији ударе на њега како би они сачували своје фотеље. Бојим се да не доживи судбину Славише Стојановића и Пижона Петровића, који су били отерани из клуба.

Напомена: Преузето са сајта Курир.рс.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

2 comments

teks viler авг 3, 2015 at 11:44

Preuzmi ti majstore klub da vidimo sta znas!Ostaces upamcen po uriniranju sa terase u pijanom stanju(prvi mandat)po promasenom penalu protiv zebri koji nas je umalo kostao titule!Ako znas bolje,izvoli!

Reply
Estrella Roja авг 3, 2015 at 18:22

Baš mu lepo stoje putinova slika na majici i tompus ala Če Gevara.Slika i prilika Vučelića,he.
Prosto mi je neprijatno u njihovo ime,odnosno koliko se pojedini grlati bivši igrači nameću u nekoj budućoj raspodeli uloga.Naravno,danas je popularno obožavati Čovića,voleti Gasprom i ruse,pljuvati po ovom rukovodstvu,tražiti privatizaciju i potajno se diviti grobarima na njihovom „uspehu“.Lazetić i Mijailović su inače primeri uzornih sportista.Naveo si nekoliko situacija gde je „majstor“ bio u svom sportskom elementu.Ništa bolji ili gori,kako se uzme,nije ni Lazetić sa svojim autoritativnim ponašanjem,posebno kad je trebalo bojkotovati igrače koji nisu bili iz Srbije(zajedno sa pajtosom Koromanom).Sjajni primeri za harmoničan odnos u svlačionici Zvezde,pa se logično nameću za neku funkciju u klubu.
Čović u fk Crvena Zvezda je isto kao megatrendovke u ministarstvu spoljnih poslova Srbije,s tim što dotične bar koliko-toliko vizuelno ne smetaju.Neka se drži kk CZ,jer problemi u kome je fudbalski klub nikako se ne rešavaju „molbama“ poveriocima za oprost dugova koji su deset puta veći nego što je dug bio u košarkaškom klubu.Za početak treba znati nešto o fudbalskom klubu,tipa gde se nalazi stadion,boja dresova ili bar imena tri igrača iz tima koji je pokorio Evropu.Za početak!

Reply

Leave a Comment