Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноЗвездаши широм светаКошаркаНајновијеРепрезентација

Боби не иде на ЕП, Ражнатовић жели „рат“ са Спарсима и промену одлуке!

Један од најбољих кошаркаша Европе у протеклој сезони, Бобан Марјановић, како стоје ствари, неће играти у дресу репрезентације Србије на првенству Европе у кошарци, које се игра ове јесени. Таква информација стиже из Сједињених држава, где је Боби отишао на детаљне лекарске прегледе у свом новом клубу, Сан Антонију, након праве саге о његовој повреди, са којом је одиграо финиш сезоне у црвено-белом дресу.

Овај велики ударац за наш национални тим могао би да поремети планове селектора Ђорђевића, а менаџер високог центра, Мишко Ражнатовић најавио је да ће се свим силама борити да Боби заигра Еуробаскету.

„Дакле, за све људе без мозга, нико нема интерес да Боби не игра ЕП. И потпуно се не слажемо са мишљењем из Сан Антонија. Ради се о апсурду. Покушавамо да докажемо да је снимак ноге исти као и пре две године, и да није последица повреде, него природне структуре стопала човека од 222 цм. Уколико успемо у заједничким напорима, који су максимални, спремни смо да уђемо у рат и поред веома тешког текста уговора ФИБА-НБА. Нећу ниједну реч више да кажем о овоме, а људи у КСС који су надлежни за ово, знају који напор и гимнастику правим да играч наступи.“

Ражнатовић, селектор Ђорђевић и помоћни тренер Црвене звезде, Велибор Радовић били су у центру пажње у протеклих месец дана због јавне полемике. Ражнатовић је замерио селектору због позивања Пота уместо Мицића након Јовићеве повреде, да би се потом извинио, а Радовић је у разговору са израелским новинаром истакао да је Боби играо повређен у финалу плеј-офа како би помогао Звезди да дође до титуле. Ђорђевић је жестоко одговорио, да би Радовић након тога појаснио шта се десило.

Повезане вести

Leave a Comment