Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојкаТрансфери

Марија Пуцаревић нови техничар Црвене звезде

Управа Одбојкашког клуба Црвена звезда наставила је са довођењем појачања за наредну сезону. Звездине даме су јаче за Марију Пуцаревић.

Црвено-беле су остале без првог техничара и капитена Јулије Миловиц која каријеру наставља у Пољској, а њу ће на тој позицији заменити управо Марија.

Уговор су потписале Ана Аврамовић, генерални директор Црвене звезде и Марија Пуцаревић у трофејној сали нашег клуба.

За сваког играча играти у Црвеној звезди је нешто посебно, тако је и за мене. Од малена сам имала жељу да макар једну сезону у каријери одиграм у Звезди. Ето, овом приликом та жеља ми се и остварује – изјавила је Марија Пуцаревић.

Рођена је 20. августа 1990. године у Београду. Прве одбојкашке кораке направила је у Обилићу. У професионалној каријери Пуцаревићева је наступала за Поштар 064 (2005-10), ВфБ 91 Зул (2010-13), Хапоел Ирони Кирјат Ата (2013-14) и Ахен (2014-15).

Отишла сам у Немачку из Поштара који је тада био један од најбољих клубова у Србији. У Немачкој сам провела три године и осећам да сам и као играч и као особа јако сазрела, јер тамо влада другачији менталитет. Све је другачије него у Србији. Након тога сам провела годину дана у Израелу где са друге стране одбојка није на завидном нивоу, али сам се лепо провела. Прошле године сам се вратила у Немачку. Они имају јако добру лигу, много ми се свиђа пошто првих осам тимова има уједначен квалитет, свако свакога може да победи и јако је неизвесно – рекла је Марија.

Нови организатор игре женске екипе Црвене звезде је наступала за кадетску и јуниорску репрезентацију Србије, а 2007. године је проглашена за најбољег техничара Светског првенства за кадеткиње.

Са Поштаром 064 је освојила три дупле круне, а са Хапоелом је освојила шампионску титулу 2014. године.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment