Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Стојановић напустио Звезду

Суперталентовани Војислав Стојановић, један од најталентованијих играча које Србија има у генерацији 1997. одбио је да потпише професионални уговор са Звездом.

Његова нова дестинација биће Сицилија и екипа Капо Д’ Орландо.

Стојановић има 18 година и висок је 197 сантиметара, а игра на позицији крила.

Он је тако наставио низ великих талената наше кошарке који су претходних година одлучили да наставе каријеру у иностранству, уместо у матичном клубу (Никола Јанковић, Душан Ристић…).

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

5 comments

dejca авг 6, 2015 at 14:42

Balavce, pa kad pre postade nezadovoljan, sta ti to fali sa tek 18 god?? More mars!!!!

Reply
czvezdabgd авг 6, 2015 at 14:14

Ristic nije otisao da igra za pare. Decko je dosao da zavrsi fakultet i igra na Top 10 fakultetu u SAD. Cak i kada je odlazio rekao je Covicu da kada zavrsi fakultet (pod uslovom da ne ode na draftu u neki od NBA timova) da ce Zvezda imati prioritet da ga potpise. Sjajan momak i veliki cigan.

Reply
pera авг 6, 2015 at 14:06

Šta rade ljudi od svoje dece. Ako je igde imao uslove za razvoj to je u Zvezdi. Iza ovoga se valja neka druga priča, biće on na Siciliji jedno mesec dva a onda će promeniti klub. Dečko nije svestan kakvu je grešku napravio. Gde su Janković i Ristić a bili su projektovani za prvi tim.

Reply
Бранимир авг 6, 2015 at 13:35

Да ли неко жали за њим? Ја не. Звезда је са своје стране урадила све што је могла, понудила уговор. Шта? Није довољно? Чиме је супер Војо био незадовољан? И гдје иде? Сицилија, Орландо, друга лига. Убили га јади!
Шта је са другим набројаним талентима? Ко за ким треба да жали?

Reply
Nislija авг 6, 2015 at 10:45

Ostace on na tom „supertalenat“

Reply

Leave a Comment