Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Настић није потписао за Игокеу због Звезде ?

Талентовани центар Стефан Настић (23, 211цм) потврдио је данас на свом твитер налогу да није ставио параф на двогодишњи уговор са Игокеом, како се раније писало.

“Супротно ономе што се писало претходних дана, нисам потписао са Игокеом. Тренутно разматрам све опције и радујем се следећем кораку који ћу да направим“ написао је Настић.

Незваничне информације говоре да је Настић у преговорима са нашим клубом и близу стављања парафа на вишегодишњи уговор. Тако би под кошем наредне сезоне Дејан Радоњић имао петроку: Митровић, Тејић, Цирбес, Скорцанитис и Настић.

Настић је завршио Стенфорд универзизет у САД, а потом играо летњу лигу за Голден Стејт Вориорсе…

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

3 comments

Marko авг 8, 2015 at 00:10

Verujem da bi dogurali bar do F8 kad bi se dobro uigrali. Idealno bi bilo sa Nastićem na petici . Kuninghem(1-2), Prajs (2), Mitrović (3), Rajt (4), Skorcijanitis(5) / Jović (1), Lazić (2), Dangubić (3), Mitrović (4), Nastić (5). Iskreno ne moze bolje sa takvim budzetom. Prodamo joś Blaziča za 250 i Cirbesa za 400 da imamo za plate ovih Nba-ovaca i vrh. Mnogo dobra košarka će se igrati na Malom Kalegmedanu videćete 😉

Reply
Marko авг 8, 2015 at 00:12

Mitrović (4) a Rajt (3) u prvoj postavi a drugoj Tejić (4). Mala greška 😉

Reply
pera авг 7, 2015 at 16:23

Tako je, to sam i predpostavio ako ne Kuzmić onda Nastić bravo dr Čoviću i Radonja. Strašno bi bilo da na kraju naredne sezone ostanemo bez kontinuiteta na petici. Sada još da dovedemo zamenu za Dženkinsa na 1-2 i pleja.

Reply

Leave a Comment