Moja Crvena Zvezda
Најновије

ЈУБМЕС банка раскинула уговор о донацији са фудбалским клубом

Јуче су на Маракани на дневном реду биле оставке чланова УО и генералног директора, данас повлачење спонзора.

Након Телекома, који је најавио да неће продужити уговор са Црвеном звездом, саопштење о раскиду донације на адресу клуба послала је и ЈУБМЕС банка. Саопштење преносимо у целости.

Обавештавамо вас да ЈУБМЕС банке а.д. Београд, раскида Уговор о донацији који су ЈУБМЕС банке а.д. Београд и ФК Црвена звезда закључили 27.01 2015.године, и који је заведен у ФК Црвена звезда под бр.28 а у ЈУБМЕС банке а.д. Београд под бр.585/15. 

ЈУБМЕС банке а.д. Београд Уговор о донацији једнострано раскида у складу са чланом 4.предметног Уговора.“
Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

0 0 votes
Гласање за чланке

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
1 Коментар
најновијим
најстаријим највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Прави Делија!

Где су сад такозване „делије“, односно скупина криминалаца и пучиста који ће уништити нашу Звезду. Група криминалаца са Севера ће растерати све спонзоре. Ево беже ЈУМБЕС банка, раније је Телеком отказао спонзорски уговор вредан 1,5 милиона евра. Колико ће то такозване вође навијача и кримоси донети пара у Звезду? Неће ни евро, али је због дивљања разних пробисвета и лопужа Звезда се наплаћала стотине хиљада евра казни због дивљачког понашања хулигана. Већ дуже време ми праве Делије не смемо да идемо са децом на утакмице због пучиста и кримоса. ПОЛИЦИЈО ХАПСИ ВОЂЕ ДОК НЕ БУДЕ КАСНО И ДОК ЗВЕЗДА НЕ… Опширније »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x