Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаКошаркаНајновије

Вилијамс у Звездином дресу на Цирбесовом Инстаграм профилу

Освајачи трипле круне остали су у контакту и по завршетку сезоне. Плејмејкер Маркус Вилијамс и центар црвено-белих Маик Цирбес и након историјског успеха клуба са Малог Калемегдана често размењују поруке.

Цирбес је на свом Инстаграм профилу поставио фотографију на којој он и Вилијамс показују исти знак рукама, док је најбољи асистент клуба у минулој сезони био у дресу ФК Црвена звезда. Центар репрезентације Немачке је уз фотографију написао и поруку: “Пиће, душо!“

zzzzzzzzzzzzzzMaik-Cirbes-i-Markus-Vilijams

У редовима црвено-белих током минуле сезоне владала је сјајна атмосфера, па с тога не чуди што су се фазони и форе двојице странаца који су одиграли велику улогу у освајању три трофеја са црвено-белима наставили и након тријумфалног завршетка сезоне 2014/15.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz11880672_1150273048319854_4328897179956199055_n

Вилијамс се после тријумфа Звезде у финалу плеј-офа против Партизана вратио у Америку, а касније је објављено да је имао позитиван налаз на марихуану, па га очекује пауза од најмање шест месеци до чак две године, што је сигурно била и највећа препрека његовом останку у клубу.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment