Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Новитети у фан зони

Фан зона која је премијерно организована испред западне трибине стадиона „Рајко Митић“ а пред утакмицу против Радничког, прошла је више него успешно. Уочи друге утакмице коју ће Црвена звезда одиграти на свом стадиону, спремили смо специјална изненађења и новитете.

Као и претходни пут, сви они који желе да буду део Звезде, имаће прилику да се на истакнутом штанду у оквиру Фан зоне учлане у свој клуб (или обнове чланарину), а свако ко то уради, добиће на поклон дневну улазницу за западну трибину. Сви који дођу, моћи ће да попричају и сликају се са легендом Црвене звезде, Стеваном Диком Стојановићем, али и са првотимцима нашег клуба.

За малишане ће бити организовано бојење лица у црвено-бело, као и фотографисање са позадинама на којима су садашњи фудбалери. „Огласна табла“ са порукама за фудбалере показала се као веома интересантна за посетиоце, па се очекује да ће и овога пута табла бити препуна папирића који ће касније бити спуштени до свлачионице првог тима. Наравно, и за сваку поруку коју оставите, можете очекивати Звездин балон. Од ове утакмице, а што се тиче новина, биће организовано и надигравање малишана у популарним „коцкицама“, а сви присутни ће моћи да се опробају и у стоном фудбалу.

Атмосферу ће додатно улепшати и познате навијачке песме, а у самој Фан зони биће могуће купити било који од Звездиних многобројних артикала. Позивамо све Звездаше да већ од 16 часова дођу у црвено-белу зону и уз музику и мноштво активности проведу време до почетка утакмице. Очекује вас много интересантног садржаја, како за наше најмлађе навијаче, али тако и за оне старије.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

1 comment

dejo авг 11, 2015 at 18:47

Bravo za akciju ovu sto se tice nase Crvene Zvezde ,zasto ne bi se ovakve akcije radile i u inostranstvu a to da radi nasa Crvena Zvezda

Reply

Leave a Comment