Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Плавшић: Пресрећан сам, публика ме је опустила и надахнула

Један од оних који је измамио осмехе на лице навијача и код резултата 0:1 је дебитант Срђан Плавшић. Плавшић је у појединим тренуцима деловао као чигра, јако талентован, технички надарен, брз, Звездин Запад је то одмах осетио и сваки пут када би добио лопту испраћен је аплаузима, као и када је имао први контакт са лоптом.

Не знам стварно шта да кажем. Пресрећан сам, много ми све ово значи. Био ми је сан да играм овде пред оваквом публиком. Стварно не знам шта да кажем. Надам се да ће наставити да играм и да пружам овакве партије. Искрено нисам очекивао да ћу бити у стартној постави. Надао сам се можда да уђем са клупе, али хвала шефу што ме је одмах убацио у ватру.

Код младог Плавшића није била присутна ни трунка треме.

Надахнула ме је та публика која ти пружа подршку током целе утакмице. То ти много значи. Само сам се опустио и радио оно што најбоље знам.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

2 comments

Mladen авг 13, 2015 at 00:03

Bravo momčino, nabaci jedno 5-6 kg i sa tom tehnikom i lakoćom kretanja bićeš munja.

Reply
pera авг 13, 2015 at 06:36

Pa ne bih se složio. Možda još par kila mišićne mase ali potrebni su treninzi i utakmice sa ekipom da bi bio pravi. Ovaj dečko će napraviti veliku karijeru jer ima prirodnu brzinu i zna da namesti loptu. Ako se opredeli za to a ne za samo reklamerstvo eto ga brzo u visine. Sad samo da se uigra tim i doda još snage. Očigledno je da smo zakasnili sa kompletiranjem i da fali komunikacija i pomaganje u igri.

Reply

Leave a Comment