Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошаркаРегионална лига

Stižu pojačanja na Mali Kalemegdan?

Ponovo u crveno-belom dresu-Nenad Mišanović

„Vrtić sa Malog Kalemegdana“ trebao bi uskoro da dobije pojačanja u vidu dva iskusna igrača. U pitanju su dobro poznata lica. Mali broj igrača u rotaciji trebao bi biti nadomešten povratkom Vuka Radivojevića i Nenada Mišanovića.

Vuk Radivojević je prethodne sezone nastupao za našu ekipu i pored činjenice da je bio kapiten, svakako je bio i jedan od najpožrtvovanijih igrača u crveno-belom dresu. Zbog povrede zarađene u finišu košarkaške Super lige Srbije propustio je mečeve u playoff-u. Pored crveno-belog dresa, Radivojević je igrao i za Partizan, Slogu i špansku Fuenlabradu. Bio je i član naše reprezentacije na evropskom prvenstvu 2007. godine.

Nenad Mišanović je takođe nastupao za naš klub i u ovom momentu bi svojim iskustvom mogao mnogo da pomogne mladim igračima, a posebno bi uneo sigurnost u reketu sa svojih 217cm. Pored našeg kluba Mišanović je nastupao i za Hemofarm, Dinamo iz Moskve, Budućnost, Igokeu, Radnički iz Kragujevca i ekipu Basket Poznan iz Poljske.

Konkretni potezi još uvek nisu povučeni, ali se očekuje da naredni dani daju odgovor, da li će naš tim u nastavak sezone ući znatno pojačan.

Повезане вести